SONJA I ŽELJKO SE SRELI U SUDU: Prvi susret posle punih deset godina
Foto: Dragana Udovičić

Neočekivano

SONJA I ŽELJKO SE SRELI U SUDU: Prvi susret posle punih deset godina

Stars -

Stilistkinja bi trebalo da bude saslušana zajedno sa pevačem u sporu koji država vodi protiv njega za neplaćanje alimentacije

Sonja Vuksanović i njen prvi muž Željko Šašić sreli su se prošle nedelje posle deset godina. Susret se dogodio u Prvom osnovnom sudu na ročištu za neplaćanje alimentacije njihovoj ćerki Sofiji (17).

Stilistkinja je dobila spor koji je pokrenut po njenoj tužbi protiv pevača, ali i pored toga njega država sada tereti zbog neizmirenja obaveza, pa je ovaj susret bio neizbežan. Kako saznajemo, bivši supružnici su se ignorisali i jedno drugome se nisu javili. Ni u sudnici nisu komunicirali, a ročište je odloženo, tako da će njih dvoje ponovo morati da se vide.

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, Šašić se nakon njihovog razvoda obavezao da će za dete mesečno davati 618 evra, ali od 2013. nije uplatio ni dinara. Sve troškove njenog odrastanja i školovanja snosila je Sonja, kojoj bivši muž na ime alimentacije duguje oko 20.000 evra.

- Tužila sam ga za neplaćenu alimentaciju, na koju se davnih dana obavezao. Ništa drugo nisam tražila od njega, samo da plaća detetu školovanje. Dobila sam taj spor, a pošto je neplaćanje alimentacije krivično delo, goni ga i država. Milom ili silom, moraće da ispuni obavezu prema detetu. On krije svaki priliv novca, jer ništa ne radi legalno preko računa. Pitam se da li je normalno da takvi beskrupulozni očevi izbegavaju dužnosti, i plaćaju li porez kad već alimentaciju ne plaćaju - rekla je u jednom intervjuu Sonja.

Sonja i Željko su se pre više od deset godina sporazumno razveli, a ona je nedavno okončala brak i sa Acom Lukasom.

Lj. S. - Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SONJA VUKSANOVIĆ POSLE PREBIJANJA ODLAZI U POLICIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track