DO SAD NEVIĐENA: Prva fotka s Vesninog i Kemiševog venčanja
Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić

Zmijančeva blistala pored sadašnjeg muža Zorice Brunclik

DO SAD NEVIĐENA: Prva fotka s Vesninog i Kemiševog venčanja

Stars -

Miroljub Aranđelović s folk pevačicom u bračnoj zajednici proveo tri i po godine, koje su, prema njenim rečima, bile i više nego burne

Vesna Zmijanac (59) osamdesetih godina bila je u braku s poznatim harmonikašem i aranžerom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem (58), a fotografija s njihovog venčanja tek sada je procurila u javnost.

Na njoj se vidi kako pevačica blista pored muzičara, koji je pre nje imao brak u Nemačkoj tokom kojeg je dobio ćerku jelenu, a koji ju je kasnije zamenio njenom koleginicom Zoricom Brunclik.

foto: Privatna arhiva

Kemiš i Vesna su proveli u zajednici tri i po godine, koje su, prema njenim rečima, bile i više nego burne. Ali, i pored toga, taj period pamti po dobrom i za bivšeg muža i dan danas ima reči hvale.

- Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena - rekla je pevačica.

foto: Nebojša Mandić

U dobrim odnosima

On je otkrila i kakav je Kemiš bio u krevetu.

- Sjajan. Isti je u krevetu kao i s harmonikom. On odlično svira, a isto tako vodi ljubav. Ali Zorica ga ne čuva za sebe zbog toga, već zato što je Miroljub dobar i plemenit čovek - smatra ona.

S druge strane, Miroljub imo svoju verziju bračnog života s „kraljicom tuge“.

- Vesna i ja smo se rastali kao ljudi. Nakon razlaza imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne devojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem. Nakon nekog vremena u moj život ušla je Zorica i unela neku drugu dimenziju. Moja sadašnja žena me nije otela Vesni, već sam tada sam odlučio da odem - objasnio je Kemiš u jednom intervjuu.

foto: Zorana Jevtić

Brunclikova je ispričala kako ju je sadašnji suprug zaveo.

- Kemiš i još dvojica kolega, neću da im govorim imena, takmičili su se koji će prvi da me zavede! Nisam se ja tu ništa pitala. Bila sam mlada i sveže razvedena, lak plen. I Kemiš je mislio da će da udari recku, i udario je. Ipak, ostao je malo duže sa mnom - rekla je pevačica.

Brunclikova je ispričala i anegdotu s Vesnom Zmijanac, koja je bila uverena da je Kemiš do ušiju zaljubljen u nju.

Tresle mu se noge

- Nakon što smo proveli noć u hotelu „Metropol“, sutradan smo otišli u PGP da potpišemo ugovor za moj koncert. Naravno, došli smo odvojeno, niko nije znao za nas. Njegova bivša žena Vesna Zmijanac takođe je bila tu, jer je tada bila u šemi s Vladom Jovanovićem i morala je da prisustvuje važnim stvarima, pa makar to bio i moj koncert. I sad, dolazi Kemiš onako umoran od burne noći, klecaju mu noge, jedva stoji, a Vesna mi prilazi i kaže: „Pogledaj ga! Crkava još za mnom!“ A njemu klecala kolena od seksa - kroz smeh je ispričala Zorica.

foto: Dragan Kadić

Sudbina

POSLE RAZVODA SE UDALA ZA VLADU JOVANOVIĆA I RODILA ĆERKU NIKOLIJU

Vesna Zmijanac se nakon razlaza s Kemišem udala za direktora marketinga PGP Vladu Jovanovića, kome je rodila ćerku Nikoliju. Pevačica i otac njene ćerke su veoma bliski. Njega smo mogli da viđamo i u prilikama posebnim za njegovu naslednicu, poput diplomiranja na koledžu u Atini, a i kad je prošle godine dobila ćerku Reu. Zmijančeva je ubrzo nakon rođenja unuke rekla da je devojčica isti deka. Vlada Jovanović je u srećnom braku i ima ćerku Teodoru i sina Luku.

Ljiljana Stanišić - Foto: Privatna arhiva; Dragan Kadić; Nebojša Mandić; Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA OČITALA BUKVICU ČOVEKU: U prepunom Sava centru, pevačica žestoko odbrusila! Ovo nikad do sada nije uradila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track