MIRA ŠKORIĆ ŠOKIRA: Da sam Vesna Rivas, izvršila bih samoubistvo!
Foto: Dragan Kadić

OBOŽAVA RIJALITIJE

MIRA ŠKORIĆ ŠOKIRA: Da sam Vesna Rivas, izvršila bih samoubistvo!

Stars -

Pevačica Mira Škorić, koja je iz emisije u emisiju šoua „Tvoje lice zvuči poznato” oduševljavala publiku brojnim interpretacijama i imitacijama svojih kolega, kaže da uprkos mnogobrojnim obavezama stiže da isprati popularne rijalitije.

Mira kaže da obožava da gleda „Parove”, kao i da se divi Vesni Rivas, jer da je na njenom mestu, ona bi, kako kaže, izvršila samoubistvo.

- Pratim „Parove”, obožavam ih jer su domaći. Super mi je što neko ima dogovor sa produkcijom i slično, stvarno volim da ih gledam. Đusa mnogo volim! On je moj prijatelj dugi niz godina. Volim Gastoza, kao i Miljanu, jer je ona ozbiljan igrač. Dalila je odličan psiholog, a Vesna? Vesna Rivas treba da upiše psihologiju, stvarno. Ja bih samoubistvo izvršila - kaže Mira, aludirajući na to da nikada ne bi izdržala toliki vremenski period u rijalitiju kao Rivasova.

foto: Printscreen

- Ja sam u „Velikom bratu” bila baš davno i to je bio ozbiljan rijaliti, ali je nekako tih mesec dana brzo prošlo i bila je sjajna ekipa.

Nikad ne bih ušla ponovo. U „Parovima” ima stvarno svega i svačega, ali kada mi neko kaže da ne gleda „Parove”, meni je to neverovatno, jer evo, ja vam sada kažem da svi gledaju. Nisam stizala ni ja sve da ispratim, ali svako ko kaže da ne gleda, taj laže. Obožavam Bojanu Ristivojević, ona je predivna osoba. Volim i Jovanu Jeremić i Anđelu Lakičević, ma sve tri mi se sviđaju - ističe Mira i dodaje da ima svog favorita kada je reč o popularnom šou programu u kojem je učestvovala.

- Volela bih da je pobedila Tijana Dapčević zato što znam njenu nameru, a ne bih smela da otkrivam, a i ona je sebe mnogo dala. Ona je non-stop vežbala. Tu nema odbijanja zadataka, ono što dobiješ, to ti je. Meni je samo strašno žao što nisam dobila da imitiram Maju Nikolić, tako mi je žao. Ja bih to tako dobro iznela, takvu komediju bih napravila, ali jednostavno nisam imala sreće - otkriva Mira i dodaje kakve je sve posledice po zdravlje trpela zbog predanosti šouu humanitarnog karaktera.

foto: Vladimir Šporčić

- Svi smo ginuli za taj šou. To su snimanja koja traju po 12, 14 sati i to publika ne vidi. Uvek ima onih koji imaju večito da kažu nešto ružno, ali to je njihov problem. Niko ne kapira da je to humanitarno, ali uprkos umoru, mi smo se sjajno zabavljali i moram da priznam da će mi nedostajati. Zaboraviću na sve muke i probleme sa licem zbog maski. Kada sam snimala numeru Marije Šerifović, nastupala sam sa temperaturom od 39 stepeni. To je premor. I dalje sam neispavana, imam odlive od maske, ali sada je proces odmaranja i to je to. Sve se lepo završilo - ističe Mira.

(Kurir.rs/Alo/Foto Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVI SU POPADALI OD SMEHA: Mira Škorić zajahala svinju i napravila haos u studiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track