(VIDEO) PRVI ŽESTOKI FAJT U LJUBAVNOM TROUGLU: Kija ODBRUSILA Slobi i Luni, a onda je Đoganijeva ćerka brutalno ODGOVORILA!
Foto: Printscreen

SVAĐA

(VIDEO) PRVI ŽESTOKI FAJT U LJUBAVNOM TROUGLU: Kija ODBRUSILA Slobi i Luni, a onda je Đoganijeva ćerka brutalno ODGOVORILA!

Stars -

Sloba Radanović i Kija Kockar imali su od njenog ulaska do danas korektan odnos, a Radanović je svoju, još zakonitu, suprugu često pitao da li joj je nešto potrebno.

Ona se sa Lunom Đogani i Slobom nije svađala, ali je nakon pitanja novinara odlučila je da prekinu komunikaciju i to na veoma žustar način.

Naime, nju je Sloba upitao da li želi da pojede njegov pirinač, a njen odgovor ostavio je sve prisutne u čudu.

"Ne obraćaj mi se. Mislim da ti je jasno da mi se ne obraćaš. Ni jedno ni drugo mi se ne obraćajte", žustra je bila Kija.

"Nije mi jasno šta sam ja uradila", prokomentarisala je Luna.

Sloba joj je na to rekao da nije ona najbitnija, a bilo je očgledno da mu nije svejedno zbog ovih Kijinih reči. Nakon ove neprijatne situacije Kija se sklonila, a Luna i Sloba su ostali u čudu.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MAJA NAPRAVILA SNIMAK ODOZDO I OSTAVILA SVE BET TEKSTA: Muškarcima nije bilo svejedno kad je pokazala zadnjicu u vrelom kombinezonu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track