STRAŠNE OPTUŽBE! SVI ŠOKIRANI! Mladen Vuletić bio intiman sa majkom ove učesnice Parova! Izneo detalje od kojih su svi zanemeli!
Foto: Printskrin

niko nije mogao da veruje

STRAŠNE OPTUŽBE! SVI ŠOKIRANI! Mladen Vuletić bio intiman sa majkom ove učesnice Parova! Izneo detalje od kojih su svi zanemeli!

Stars -

Mladen Vuletić je otkrio da je bio intiman sa majkom jedne učesnice rijalitija, i tako šokirao apsolutno sve!

Naime, on je ispričao kako je bio intiman sa Marijom Kulić, Miljaninom majkom.

foto: Zorana Jevtić

"Vreme je da se totalno otarasimo porodice Kulić i njihovih nameštaljki. Oni samo izigravaju poštene i patrijarhalno vaspitane ljude, na koje neko tobože treba da se ugleda. Sa porodicom Kulić sam se upoznao i pre rijalitija, a Miljanu znam još kad je bila mnogo mala devojčica i kada ju je njena majka vodila u Sutomore. Imao sam 17 godina, a Marija Kulić 32 ili 33 tada. Na more je stigla i sa mužem Sikijem (Sinišom) i mlađim detetom", rekao je Mladen.

foto: Printscreen

On je zatim prešao na stvar i otkrio još šokantnije detalje.

"Ona je tada želela da ima nešto više sa mnom. Pamtim je tada kao top ribu, plavušu sa izrazitim oblinama. Pošli smo do tuševa i bilo je što je bio. Godinama smo se gledali Marija i ja, a onda me je napala i u prošloj i u ovoj sezoni i meni je žao za to dete Miljane Kulić koje će da se rodi", izneo je šokantne optužbe Mladen.

Međutim, on je sve ovo izneo nakon što ga je Marija prozivala, pa nije jasno da li je ovo samo igra Crnogorca kako bi uzvratio ili je to izneo kao stvarne optužbe.

Poslušajte šta je rekao, pa procenite sami:

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PAO U SEVDAH: Taksista u Emiratima peva hit pesmu Lepe Brene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track