(VIDEO) KIJA RAZGOVARALA SA DEČKOM ANDRIJOM: Ostavio me je! A onda usledio obrt...
Foto: Printscreen

POZAJMILA DA BI MOGLA DA GA POZOVE

(VIDEO) KIJA RAZGOVARALA SA DEČKOM ANDRIJOM: Ostavio me je! A onda usledio obrt...

Stars -

Kija Kockar pokušala je preko klavijaturiste da pošalje pismo svojoj majci. Kako u tome nije uspela, ona je kažnjena na taj način što joj je smanjen budžet za sledeću nedelju, a potom je njeno pismo pročitano u studiju, tako da su svi saznali njegov sadržaj.

Kija je u nekoliko navrata u pismu pomenula svog dečka Andriju Lazovića, zamolivši majku da pokuša da uspostavi kontakt sa njim. Ubrzo nakon otkrivanja njenog prekršaja Veliki šef je obavestio Kiju da ima pravo na video-poziv.

Kada je ušla u govornicu Kija je shvatila da će razgovarati sa svojim dragim, a nije mogla da sakrije sreću što će mu konačno čuti glas.

"Ćao! Kako si? Koliko mi je drago što te čujem! Kaži mi kako si, je l' si dobro? Bože kako mi je drago, eto ga moj lažni dečko", ushićeno je govorila Kija.

"Lutko moja! Vanja te pozdravlja puno. Svi su oduševljeni tobom. Znaš da smo mi lagani, sve je okej, sve je lagano" utešio je Andrija Kiju.

Oni su još neko vreme razgovarali, a onda je Kija krenula ka kući gde su svi željno iščekivali da čuju kako je protekao poziv.

"Ostavio me je! Šalim se, naravno, ko bio ostavio ovakvu ženu!", vikala je Kija.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track