ALEKSANDAR POŽGAJ UPLEO SE SOPSTVENE LAŽI: Pokušao da pobegne iz Parova jer je kockarske dugove svalio na brata, pa PROVALJEN!
Foto: Printscreen

PAO NA POLIGRAFU

ALEKSANDAR POŽGAJ UPLEO SE SOPSTVENE LAŽI: Pokušao da pobegne iz Parova jer je kockarske dugove svalio na brata, pa PROVALJEN!

Stars -

Učesnik šeste sezone "Parova" Aleksandar Požgaj upleo se u sopstvene laži i razbesneo saigrače rijalitija.

Jedno od prvih pitanja ticalo se toga da li su se Gastoz i on dogovarali pre ulaska u vilu "Parova" da će kukati i plakati na sav glas zbog svojih partnerki. Požgaj je to porekao, a poligraf je to prepoznao kao laž.

"Jedina istina je da smo se dogovorili da uđemo u ovu vilu. Glavni razlog je novac, jer ovoliki novac ne možemo da zaradimo napolju. A on nam je i više nego potreban", rekao je bivši političar, a potom dodao:

"Malo sam se sklonio sa ulice ulaskom u vilu. Nemam potrebu da to krijem. Ovde dobijam dovoljno novca da obezbedim svojoj porodicu dobru budućnost. Međutim, većina ostalih ukućana se nije složilo sa ovim tvrdnjama, te su rekli da veruju da je nekakav dogovor između njih ipak postojao, kao i da su unapred upozorili supruge šta će raditi.

Na kraju, ispostavilo se da Požgaj ipak laže, te da je njegovo ponašanje iscenirano.

foto: Printscreen

Ne samo da je poligraf pokazao da je lagao o kockarskim dugovima svog brata, već i da ga nije vadio iz istih, ali i da njegov mlađi brat nije bio fizički zlostavljan zbog nevraćenih dugova.

Učesnici "Parova" podigli su pravu bunu protiv bivšeg političara, koja još do sada nije viđena u rijalitiju. U tome su prednjačili Dalila Mujić i Mladen Vuletić, koji su šokirani onim što su čuli na "Parografu" večeras.

U jednom trenutku, Požgaj više nije mogao da se izbori sa saigračima, te je u nekoliko navrata pokušao da napusti emisiju.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track