SRBIJA JE GODINAMA BRUJALA O NJEGOVOJ VEZI SA SLAVICOM ĆUKTERAŠ: Žika Jakšić prvi put progovorio o nabacivanju dama sa estrade!
Foto: Dragan Kadić

OTKRIO DETALJE

SRBIJA JE GODINAMA BRUJALA O NJEGOVOJ VEZI SA SLAVICOM ĆUKTERAŠ: Žika Jakšić prvi put progovorio o nabacivanju dama sa estrade!

Stars -

Mnogi na estradi kažu da su Saša Popović i Žika Jakšić tandem koji je vinuo u nebesa "Zvezde Granda", iako u poslednje vreme mnogo više rade odvojeno. Žika se fokusirao na emisiju "Nikad nije kasno", a sada je progovorio i o mnogim pevačicama koje je ovo muzičko takmičenje iznedrilo.

"Saša Popović i ja se znamo još iz perioda dok sam ja radio sa svojim bendom "Ritam srca" i pratio Brenu na njenim turnejama. Za sve ove godine je i te kako bilo situacija gde smo imali različito mišljenje, ali nekako se to uvek iskristališe i ispadne dobro. Saša je veliki psiholog i zna kako treba sa ljudima. On je čak i moje neke ispade tolerisao i razumeo, i na tome sam mu zahvalan", kaže Žika, i otkriva da li mu se nabacuju pevačice s obzirom na to da je stalno okružen njima i mogle bi u njemu da vide stepenik ka uspehu.

"Ne, nikada, ja bar to tako nisam nikada osetio, niti sam imao kontakt sa osobama koje tako gledaju na stvari", tvrdi Jakšić, iako se godinama pisalo da je Slavica Ćukteraš zbog veze s njim bila povlašćena.

foto: Printskrin YouTube

Jakšić tvrdi da je tajna uspeha "Zvezdi Granda" u samoj postavci ovog muzičkog takmičenja.

"Jasan cilj koji je postavljen na početku nas je doveo do toga da smo danas najgledaniji i jedini opstali. Mi smo jedini šou koji je iznedrio zaista velike zvezde", tvrdi Žika.

foto: Dragan Kadić

Jakšić koji se nedavno razveo od voditeljke Dajane Paunović kaže da nije očekivao ni od koga sa estrade da ga teši ili mu pruži podršku.

"Ne očekujem preveliko prijateljstvo na estradi, ja sam sa svima na estradi dobar i za svakog sam tu, ali ovde svako treba da radi dobro. U ovom poslu je svako svakome dobar prijatelj onoliko koliko dobro radi svoj posao. U tim odnosima ja zaista ne očekujem nikada neko duboko prijateljstvo, zato me niko nije razočarao jer ništa ni od koga nisam ni očekivao", iskren je producent.

Kako se stalno govori o tome kako mnogi pobednici “Zvezdi Granda” nisu napravili veliki uspeh i da su ih u tome prešišali neki koji su bili samo finalisti, pitali smo Žiku u čemu je tajna.

"Ne mogu to da odgovorim jer nekako Tanja Savić, Rada Manojlović i Bane Mojićević, pa čak i Biljana Sečivanović i Andreana Čekić, svi su oni napravili nekakav uspeh, ali mislim da niko od njih još nije dostigao svoj maksimum."

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Puls, M.S.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SAMO ŠTO JOJ NE ISPADNU BUJNE GRUDI: Katarina Živković u najvrelijem izdanju do sada, nećete moći da skrenete pogled!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track