NAKON INCIDENTA SA BRENDONOM: Gastoz se vratio u Parove i otkrio šta se desilo!
Foto: Printscreen

POKAJAO SE

NAKON INCIDENTA SA BRENDONOM: Gastoz se vratio u Parove i otkrio šta se desilo!

Stars -

Nenad Marinković Gastoz vratio se u vilu "Parova" nakon incidenta sa Branislavom Radonićem Brendonom.

On je ustao i objasnio šta se desilo:

"Otišao sam u izolaciju, pa mi je rečeno da će doći i policija, zato što su njegovi "potegli" tu priču. Potom sam ovde dao izjavu, a onda i u stanici", rekao je on, a potom opisao u kakvom stanju je zatekao Brendona:

"Video sam ga jadnog, onako sa gipsom do kolena. Šokirao sam se. Video sam i njegovog oca i izvinio sam mu se, čovek je isto bio zatečen zbog svega što se desilo. Videli ste sami šta je bilo, znači Brendon i ja se znamo dugo da bi ja sada osetio neku mržnju prema njemu. Sa mnogim igračima sam se gore svađao, pa nikada nije došlo do ovako nečega, da zbog ovakve gluposti i da dođe do ovoga, da provedem dan gde sam proveo i da vi pričate ovde o tome", rekao je otvoreno Gastoz i dodao da Brendon, pri njihovom susretu nije hteo da razgovara sa njim.

foto: Marina Lopičić

"Video sam Radicu dvaput i izvinio sam mu se. Brendonu sam uputio izvinjenje, on mi se nije obratio. Ali verovatno mu je sugerisano da ne pričamo, ali mi tamo nismo otišli iz besa, već zbog nezgode. Meni je žao tog dečka, više sam ja živeo s njim, nego roditelji poslednjih godine", rekao je Marinković, a potom dodao:

"Zar mislite da bih ja namerno to uradio? Opisan sam sada kao neki nasilnik koji je ikada ušao u rijaliti", rekao je Gastoz i ponovo se izvinio Brendonu i njegovoj porodici.

(Kurir/Happy, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) BRENDON SA ŠTAKAMA STIGAO NA SASLUŠANJE: Gastoza u sud dovezli u marici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track