(VIDEO) LJUBAVNI TROUGAO, TRUDNOĆA, ODUZIMANJE DECE I DAVLJENJE! Skandale koje smo gledali svaki dan u rijalitijima 2017! PAKAO!
Foto: Kurir, Svet / N.Kostić, Printscreen

žena i ljubavnica pod istim krovom

(VIDEO) LJUBAVNI TROUGAO, TRUDNOĆA, ODUZIMANJE DECE I DAVLJENJE! Skandale koje smo gledali svaki dan u rijalitijima 2017! PAKAO!

Stars -

Rijaliti programi u Srbiji zauzimaju najviše medijskog prostora i kraj ove godine su obeležili skandali među učesnicima.

Kad se jedan rijaliti završi, odmah startuje novi i tako iz godine u godinu celu deceniju gledamo skandale, tuče, trudnoće, a ove godine i prvu pravu trudnicu, ljubavni trougao gde su i žena i ljubavnica pod istim krovom.

Ljubavni trougao

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija - Luna ušla je u Zadrugi i već posle prvih mesec dana započela je ljubavnu romansu. Ništa neobično, čudno ni izopačeno da nije reč o oženjenom pevaču Slobodanu Radanoviću. Pošto više nisu mogli da kriju emocije, njihova ljubav je šokirala javnost, a i pevačevu suprugu Kristinu Kiju Kockar, koja je i sama ušla u rijaliti. Sloba je ček i slomio ruku, ugrađena mu je šipka, Kija je otkrila da i ona ima dečka Andriju iz Crne Gore, dok Luna shvata da joj je žena njenog dečka simpatična.

??? biserka Luna @newanja ???????

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана

Trudnoća u Parovima

Nišlijka Miljana Kulić ostala je u drugom stanju sa Ivanom Marinkovićem, bivšim mužem pevačice Goce Tržan. Miljana je uživo radila test za trudnoću, i to dva puta i oba je bio pozitivan. Nišlijka je odlučila da rodi bebu, a Ivan je, posle prvog šoka, odlučio da bude uz Kulićku i stara se o detetu.

Gastoz slomio nogu Brendonu

Nenad Marinković Gastoz nesrećnim slučajem, potpuno nenamerno, slomio je nogu svom cimeru Brendonu. Brendon je hitno prebačen u bolnicu, gde mu je stavljen gips. Gastoz je dao izjavu u Trećem opštinskom sudu i posle se vratio u luksuznu vilu u Zemunu.

Marko DNK davio Milana

Marko DNK izbačen je iz Zadruge jer je pijan odvalio vrata spavaonice , pesnicama udarao Milana u glavuje i davio ga. Marko se tako sumanuto ponašao da su ga odmah diskvalifikovali iako se izvinio za svoje ponašanje. Marku i Divna DNK je dolazila socijalna služba zbog ćerkice koju su ostavili kod babe i dede dok su oni u rijalitiju.

Žarko diskvalifikovan

Žarko Stojanović izbačen je takođe iz Zadruge jer je napao Sašku Karan i polio je izmetom. Žarko je čak morao i da daje izjavu policiji!

Majka ćerki oduzima dete Aleksandra Subotić napustila je Parove jer je njena majka, kik bokserka i fitnes instruktorka Ljuba Pantović preko socijalnih službi odlučila da joj oduzme dete.

"Poštovani gledaoci, dužni smo da vam najpre razjasnimo situaciju u vezi sa Aleksandrom Subotić. Počeli su da se pojavljuju brojni komentari po društvenim mrežama, a i u vili je počelo da se komentariše da je otišla, da nije dobro, i tome slično. Sa Aleksandrom je sve u redu, ona je dobro, a produkcija ju je pustila da napusti vilu zato što ima problema sa centrom za socijalni rad. Kao što je ovde i pominjano, Aleksandra je možda u opasnosti da joj oduzmu starateljstvo nad detetom, pa je izašla da vidi šta se događa u vezi sa tim. Pustili smo je da to reši. Produkcija je Aleksandri, dok je provodila vreme u izolaciji, nudila stručnu pomoć, ali ona je to odbila. Nadamo se da će sve biti dobro", rekla je Ristivojevićeva koja je dodala da bi Subotićeva trebalo da se vrati u “Parove” danas ili sutra.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Printscreen/Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BILA JE POBEDNICA PAROVA: Otkrila da ju je pevač trudnu tukao, a sad je objavila SKANDALOZAN video na Instagramu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track