NEĆES MOJIM TELEFONOM DA ZIVKAŠ I DOGOVARAS K**S! Krunićka na STRAŠAN način saznala za prevaru, ostavila dečka, pa otišla iz Srbije
Foto: PrintScreen/Instagram

Ipak, ona se ne da

NEĆES MOJIM TELEFONOM DA ZIVKAŠ I DOGOVARAS K**S! Krunićka na STRAŠAN način saznala za prevaru, ostavila dečka, pa otišla iz Srbije

Stars -

Rijaliti zvezda Jelena Krunić Novu godinu dočekala je solo, ali to je nije sprečilo da uživa u životu punim plućima. Vlogerka je raskinula sa svojim partnerom kada je saznala za prevaru, i to na najgori mogući način.

- Niste zajedno tri dana. Nije proveo sa vama Novu godinu. Nalazite kesicu iskorišćenog kondoma SASVIM SLUČAJNO U KESI ZA ĐUBRE... Reakcija?! Lomim mu telelefon S7 koji sam mu poklonila uz reči "E, NEĆES MOJIM TELEFONOM DA ZIVKAŠ I DOGOVARAS KR*S, DRUŽE", pa pljas pet puta o zid. Jbg, vežbam toleranciju na predmetima, ha ha ha - otvoreno je Jelena pričala o svom groznom iskustvu na Fejsbuku, ali potom je optimistično dodala da i dalje veruje da je život lep.

- O Nova godino, ti meni obeća sve novo lepo ispočetka?! Lažljivice stara! Odoh sa drugovima za Beč, možda i ostanem. Samo znam da sam srećna... jer znam da sam život svoj ponovo krenula u pravom smeru! Hvala ti Bože što si sad na mene ipak ranije pomislio da se to završi na početku - istakla je ona.

(Kurir.rs/Foto:PrintScreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! NEK GLEDA SAMO KO MOŽE: Ovako Krunićka BUŠI jezik i obraz! JEZIVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track