KAD SE STARLETE POSVAĐAJU, PA IZNESU PRLJAV VEŠ Tijana Ajfon: Prlji želim srećne praznike i da joj cena više ne bude 100 evra!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Pančić

UDARILE JEDNA NA DRUGU

KAD SE STARLETE POSVAĐAJU, PA IZNESU PRLJAV VEŠ Tijana Ajfon: Prlji želim srećne praznike i da joj cena više ne bude 100 evra!

Stars -

Učesnica šeste sezone rijalitija “Parovi” Nina Prlja konstantno je na udaru ostalih učesnika zbog svoje burne prošlosti, a sada je ona iskoristila priliku te je izvređala svoju nekadašnju drugaricu Tijanu Ajfon.

Optužila je da spava sa muškarcima za 250, pa izjavila da je Ajfonka svojevremeno pokušala da joj otme dečka. Kako bismo čuli drugu stranu priče, kontaktirali smo sa Tijanom, koja je odbrusila bivšoj drugarici.

foto: Printskrin

"Svi znaju koliko sam ja humana devojka, i da pravim zvezde po rijalitijima. Do sada mi je najveći uspeh Vuk Mobs, ili ti Mob, ali vratimo se na Prljavu, ups.. Prlju Ninu. Ona jadna ne zna šta će od toga koliko je željna marketninga. Neka joj neko objasni da se zvezda ne postaje tako što se gura kokain u pi*ku. Druga važna stvar, njenog dečka nikada nisam jurila, niti je on jurio mene. Mi smo se uvek viđali kada je ona bila prisutna, i zaista mi je muka da komentarišem moj i njegov odnos. Meni je drago da je postojao neki dečko koji je nju žargonski rečeno “skinuo sa šipke”", bila je brutalna Tijana, a onda nastavila sa prozivkom.

foto: Damir Dervišagić

"Njen dečko je spasio prositucije, sklonio sa ulice, zaštitio od lošeg puta kojim je krenula. Nini su sve devojke prostitutke jer joj je tako lakše. Ipak, želim joj srećnu Novu godinu, i sve praznike. Takođe i da joj cena posle rijalitija ne bude 100 - 150 evra, nego da se izdigne malo od te cifre", rekla je Tijana.

Da netrepeljivost između Tijane i Nine odavno postoji, imali smo priliku da vidimo nedavno kada je Ajfonka posetila vilu “Parova”. One su se i tada sukobile, a Tijana joj je tada objasnila zbog čega se razočarala u nju.

"Poznajemo se, a kad su joj pomenuli moje ime, ona je prokomentarisala da se ne druži sa osobama kao što sam ja", počela je Tijana i obratila se Nini:

"Zaboravila si gde smo se upoznale. Nemoj ovde da morališeš, već baci karte na sto. Ja tebe ne prepoznajem ovde, spusti malo loptu, svi znaju ko je Nina napolju, a ovde se predstavljaš potpuno drugačije. Svi znaju gradske priče", rekla je tada Nini.

Prlja joj je i tada odgovorila uvredama.

"Ova devojka nije normalna! Drago mi je što sada skupljaš moje ostatke, koja beše ono tvoja cena - 250 evra?! Ja se zaista ne sećam gde sam se upoznala s Tijanom", rekla je Nina.

foto: Youtube/PrintScreen

(Kurir/Alo, Foto:Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CACA GOLA U KREVETU: Bivša učesnica Parova kao od majke rođena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track