(FOTO) DALILA OPET RONI KROKODILSKE SUZE! Sve ukućane posetila rodbina, ali njenog muža nema... Ipak, na kraju se desilo nešto fantastično
Foto: PrintScreen/Happy televizija

KAKVO IZNENAĐENJE

(FOTO) DALILA OPET RONI KROKODILSKE SUZE! Sve ukućane posetila rodbina, ali njenog muža nema... Ipak, na kraju se desilo nešto fantastično

Stars -

Danas je najradosniji hrišćanski praznik, a obeležavanje Božića nije izostalo ni u vili "Parova". Kako bi ovaj praznik protekao u što boljoj atmosferi, ukućane su posetili njihovi najbliži.

No, dok su drugima dolazili ljudi koje voli, na vratima luksuzne vile nikako se nije pojavljivao Dejan Dragojević, Dalilin suprug.

S obzirom na čitavu dramu sinoć kada je Dalila neopravdano posumnjala da odnosi između njenog muža i Tijane Ajfon nisu striktno drugarski, ona se ponovo rastužila jer nije dobila priliku da ga vidi i razjasni sve.

Voditeljka ju je upravo zato pitala da li se kaje zbog svog ponašanja, na šta je atraktivna brineta imala spreman odgovor.

- Neizmerno! Mnogo se kajem, nisam smela onako da odreagujem - rekla je učesnica "Parova" kroz suze.

Ubrzo nakon toga, na vratima se ipak pojavio Dalilin suprug, kome je Mujićeva dotrčala u zagrljaj. Pali su strasni poljupci i zagrljaji, pa verujemo da će suporužnici ubrzo izgladiti odnose.

foto: PrintScreen/Happy televizija

(Kurir.rs/Foto: PrintScreen/Happy)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) UČESNICA PAROVA SRUŠILA INSTAGRAM: Caca potpuno gola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track