SAŠKA BRUTALNO IZVREĐALA MIKIJA, A ONDA JOJ ON ZATVORIO USTA: Ćuti ti, imala si seks sa kumom!
Foto: Printscreen

NOVA SVAĐA

SAŠKA BRUTALNO IZVREĐALA MIKIJA, A ONDA JOJ ON ZATVORIO USTA: Ćuti ti, imala si seks sa kumom!

Stars -

Nakon zadatka koji su dobili, zadrugari su morali da navedu ukućanina koji ih je najviše razočarao kao i onog ko ih je oduševio. Saška Karan prva je počela sa izlaganjem.

"Ana me je prijatno iznenadila. Moj prvi utisak bio je da si laka devojka, ali kako je vreme odmicalo shvatila sam da to nije tako. Ti si najznačajniji primer nekog ko me je ovde najviše iznenadio", rekla je Saška nakon čega joj se Ana zahvalila, a mnoge je iznenadilo da joj nijednog trenutka nije progovorila zbog epiteta lake devojke.

Međutim, zadrugar kojeg je imenovala kao osobu koja ju je najviše razočarala, nije ostao imun na njene reči, pa je sve prešlo u žestoku svađu.

foto: Printscreen

"Ti si jedan najobičniji seljak koji treba da se bavi poljoprivredom. Ti si agresivan. Malo-malo pa se potučeš sa svojim ocem. Stoko jedna bezrepa, majmunčino. Ti se praviš fin, a kradeš po prodavnicama. Ti si nasilnik! Najveći si klošar i prevara ovde. Ti i ja smo završili i to je to", vikala je Saška na Mikija Đuričića, a on joj nije ostao dužan.

Između mnogih reči uvreda koje joj je uputio, one koje su posebno parale uši jesu glasine koje je izneo o Saški i njenom kumu:

"Za tebe se priča da je*eš sa svojim kumom. To je bilo u novinama. Milane potvrdi priču, ti znaš", uzvratio je Đuričić. Nešto kasnije, ubacio se i Bane Čolak, koji se pridružio Mikiju i nastavio da pljuje Sašku.

Pogledajte kako je to izgledalo.

(Kurir, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja