PREKINULI SVAKI KONTAKT: Ana Sević i Darko Lazić će se sresti tek kod advokata, a evo šta je sve spreman da joj ostavi!
Foto: Dragan Kadić

JOŠ JEDAN ESTRADNI RAZVOD

PREKINULI SVAKI KONTAKT: Ana Sević i Darko Lazić će se sresti tek kod advokata, a evo šta je sve spreman da joj ostavi!

Stars -

Sevićeva i Lazić otkada su se rastali razmenili su tek nekoliko formalnih poruka vezanih za ćerku Lorenu i njeno viđanje sa ocem.

Rastanak pevačkog para Ane Sević i Darka Lazića samo je još jedan u nizu estradnih razvoda, ali koji još uvek nije formalno rešen. Kako saznajemo, advokati pevača utvrdili su datum za sledeću sedmicu, kada će se dogovoriti o sporazumnom razvodu braka i podeli imovine, dok su bivši supružnici prekinuli svaki kontakt.

"Kako Darko ima veliki broj nastupa koji su unapred zakazani, nije se do sada ukazala prilika da se on i Ana sastanu sa advokatima i dogovore se o detaljima razvoda. Obe strane su zainteresovane da to bude sporazumni razvod braka, ali ukoliko neko od njih ne pristane na uslove ovog drugog, slučaj može završiti i na sudu. Stan u kojem su živeli Darko je svakako kupio na njeno ime, tako da će joj tu nekretninu ostaviti da živi sa njihovom ćerkom Lorenom, dok će ostale detalje utvrditi na sastanku sa advokatima", kaže naš izvor i dodaje da su Ana i Darko prekinuli svaki kontakt.

foto: Damir Dervišagić

"Iako su razmirice u njihovom braku trajale mesecima, poslednja svađa je bila vrlo žučna, pale su teške reči, nakon čega je Darko izašao iz stana i odselio se. Nakon toga prekinuli su svaki kontakt, osim kada je Darko poželeo da vidi ćerku i tražio od Ane da je izvede kako bi je vodio na kolače. Njemu je najbitnije da Lorena ne oseti njihov rastanak pa će učiniti sve kako bi ona bila srećna. To je ujedno jedino važno i Ani, zbog čega ne pravi problem kada Darko traži da vidi njihovu naslednicu".

Naš izvor koji je blizak uskoro bivšim supružnicima ističe da Darka prijatelji ubeđuju da pevačici da samo deo imovine.

"Lazić je poznat kao neko ko ne žali novac pa su njegovi roditelji i prijatelji ubeđeni da će dati Ani da sama upiše visinu alimentacije, kao i da će joj pored stana ostaviti automobil i ostalu vrednu imovinu. Kako Darko ovih dana živi pravi momački život, izlazi, provodi se i spava kod druga, niko ne može da ozbiljno razgovara s njim po tom pitanju. Oni mu sufliraju da treba da prestane da finansira Anu nakon razvoda, ali on smatra da je ona majka njegovog deteta i novca mu nije žao", kaže naš izvor i dodaje.

foto: Damir Dervišagić

"Ana u ovom trenutku ima podršku porodice, većinu vremena provodi kod roditelja u stanu i pokušava da prevaziđe novonastalu situaciju dok Darko rastanak leči provodom. On je juče video Lorenu jer je uveče otputovao u Austriju gde večeras nastupa, a onda ga čekaju i još dva dana putovanja na tezge nakon čega se vraća u Beograd da okonča brak".

Ana i Darko ni juče, kao ni prethodnih dana, nisu bili raspoloženi da daju izjave.

Prethodnih nekoliko dana za medije su pričali pevačeva mama i baka.

"Koliko ja znam, do zvaničnog razvoda nije došlo. Čuli smo se u utorak uveče, on je i bio kod nas, a sada je kod jednog druga. Njihova je stvar da li će da žive zajedno ili ne, ja se u to ne mešam. Nisam ga ništa savetovala, smatram da nije samo moj sin kriv", kaže Lazićeva mama Branka, dok je baka Milka ispričala da je Anino neverstvo razlog razvoda i da mu je ona namestila da ispliva snimak na kojem šmrče beli prah.

Pevačica Andreana Čekić bila je venčana kuma na svadbi Ane i Darka.

"Nisam se čula s njima još uvek, tako da ne znam šta je istina od svega, mada i da znam ne bih nikada komentarisala ničiji privatan život. Pogotovo ne mojih kumova koje volim najviše na svetu. Oboje su mi podjednako dragi", kaže pevačica.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJEN BRAK PRATE SKANDALI: Pričalo se da se razvodi od Darka, a evo šta mu poručuje...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track