SKANDALOZNO! MILJANINA TRUDNOĆA JE VISOKO RIZIČNA: Doktori joj rekli da miruje, ona zbog para ušla u Zadrugu!
Foto: Printskrin Youtube

ŠOKANTNO

SKANDALOZNO! MILJANINA TRUDNOĆA JE VISOKO RIZIČNA: Doktori joj rekli da miruje, ona zbog para ušla u Zadrugu!

Stars -

Trudna Miljana Kulić nakon izlaska iz rijalitija "Parovi" igru je nastavila u rijalitiju "Zadruga", što je sve šokiralo. Međutim, ono što javnost ne zna jeste da su Kulićevoj doktori strogo zabranili da se napreže.

Naime, kako Kurir saznaje, Miljanina trudnoća je rizična. Lekari su joj savetovali da miruje i leži u krevetu. Kako naš izvor otkriva, sve je propraćeno i medicinskom dokumentacijom, ali Kulićeva nije želela da ih sluša već je odlučila da pare zarađuje preko rijaliti programa.

foto: Printskrin

Mnogi njeni bivši cimeri iz rijalitija "Parovi" su joj savetovali da misli na dete i da svojevoljno izađe ali ona, kako je i govorila, nije želela da izgubi novac, pa što je još šokantnije, kada su je gledaoci izbacili, ona je svoj život nastavila i u konkurentnom rijalitiju.

Podsetimo, Miljana je i tokom boravka u luksuznoj vili "Parovi" nekoliko puta imala lekarske intervencije. Ona je ostala trudna baš u rijalitiju, sa Ivanom Marinkovićem, bivšim suprugom Goce Tržan. Ivan je na početku tražio da abortira dete, ali kako Miljana to nije želela, on je odlučio da će priznati dete ali da sa Miljanom ne želi da živi.

foto: PrintScreen/Youtube

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAJEŽIĆETE SE KADA ČUJETE: Kaja brutalno peva uživo, a niste znali da svira ovaj instrument!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track