(VIDEO) O OVOME DOSAD NIKAD NIJE PRIČALA: Kija otkrila kako je UHVATILA Slobu u prevari! Luna u šoku!
Foto: Printscreen

TUŽILA GA

(VIDEO) O OVOME DOSAD NIKAD NIJE PRIČALA: Kija otkrila kako je UHVATILA Slobu u prevari! Luna u šoku!

Stars -

Zakoniti supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović nastavili su da se prepucavaju, a ovaj put stuardesa je otkrila kako je saznala da je suprug vara.

"Moj telefon je uvek stajao na stolu, a ja njen nikada nisam proveravao. Nekad sam se, onako muški, pitao da li me vara, kad ode sa nekim ili kada je dugo ne vidim, ali je nisam proveravao", priznao je Sloba.

foto: Printscreen

"Ni ja njega do dana kada nisam sanjala da me je prevario. Onda sam se probudila i dugo me je držao taj osećaj, pa sam prvi put u životu uzela njegov telefon i počela da čitam poruke", počela je svoju priču Kockarova.

"Bile su to samo rođendanske poruke, a onda sam na vrhu videla poruku od devojke koja je meni predstavljena kao sestra njegovog druga kada su se jednom pozdravili preda mnom. Ona jeste njemu prva pisala, ali je on odgovarao i ne mogu da ulazim u detalje, ali sve poruke su bile seksualne prirode", jedva je zadržavala suze Kija.

foto: Printscreen

"Urlala sam na njega, ali sve je uradio da se pomirimo. Posle mesec dana sam u šali rekla: "Idemo sad, inspekcija telefona!", misleći da nema šanse da bih ponovo uradio bilo šta slično. Međutim, on je odmah skočio, zgrabio telefon da obriše poruku. Uzela sam mu telefon i videla sam čiju je poruku obrisao", završila je Kockarova svoju priču, a Sloba je priznao da je sve rečeno tačno, ali da se u toj vezi nije osećao kao muškarac i da mu je bila potrebna pažnja.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Uhvatila ih na delu i isprovocirala! Zato je SPASAVALA ŽIVU GLAVU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track