(VIDEO) KIJA NEUTEŠNO RONILA SUZE, SLOBA JE PROVICIRAO: Urlao na suprugu, a onda mu rekla ono što će ga dugo proganjati!
Foto: Printscreen

NEUTEŠNA

(VIDEO) KIJA NEUTEŠNO RONILA SUZE, SLOBA JE PROVICIRAO: Urlao na suprugu, a onda mu rekla ono što će ga dugo proganjati!

Stars -

Pevač je pred svima priznao da je Kiju tokom braka ljubio na blic, što je bila kap koja je prelila čašu, pa je njegova supruga otišla od stola za kojim su sedeli i briznula u plač.

Kada je Radanović nastavio da priča o njoj, ona je nakon nekoliko minuta izletela iz sobe i poručila mu da nastavi sa lažima koje je dotad govorio.

"Šta je? Pričaš kad okrenem leđa, a kada se vratim ti ućutiš! Razumem kako možeš da lažeš druge, ali da sve to pričaš meni u oči - to mi nije jasno! Mnogo je ljudi koji su se družili sa nama i znaju kakav je bio naš odnos", poručila je Kija svom suprugu.

foto: Printscreen

Radanović se branio ćutanjem i govorio da ne želi da iznosi stvari koje je ona pogrešila, dodajući da je to i njegova sramota što je trpeo.

Kada je, pri naletu emocija, Kija počela da plače, Sloba joj je podrugljivo poručio: "Idi u sobu i plači!"

foto: Printscreen

"Ne plačem ja zato što ga i dalje volim mada će u meni uvek biti emocija prema njemu jer je on muž, odnosno, bio je moj prvi muž, možda će biti i poslednji. Plačem zbog svih onih lepih stvari koje smo imali, a koje je on tako pogazio. Nijedna veza nije idealna, pa nije bila ni naša, ali nije bila ni toliko loša da me gleda sa mržnjom i pljuje na mene", pričala je ona, ne mogavši da zadrži suze, što je ganulo sve osim Slobe koji je rekao da bi i njega to rasplakalo pre godinu dana, ali da mu se u rijalitiju "srce ohladilo".

(Kurir.rs/Foto Pritnscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DO SADA JE BILA SMERNA: Milica Todorović pokazala zadnjicu u tanga bikiniju, puca od seksepila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track