SAŠKA KARAN OPLELA PO ZORICI BRUNCLIK: Njoj savest nije čista, pokušala je mnogima da uništi život!
Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić

OTKRIVA

SAŠKA KARAN OPLELA PO ZORICI BRUNCLIK: Njoj savest nije čista, pokušala je mnogima da uništi život!

Stars -

Saška Karan kaže da ni mrtva neće otići na koncert Zorice Brunclik, koji će uslediti kao promocija novog albuma, pošto njoj i Miroljubu Aranđeloviću Kemišu nikada neće oprostiti to što su pokušali da njeno ime izbiršu sa estradne scene.

Ona pamti i tvrdi da je bračni par devedesetih, kada su u državnoj diskografskoj kući vedrili i oblačili, imao crnu listu pevača koji zato nisu mogli da se reklamiraju, izdaju pesme i promovišu se. Saška kaže da je ona prošla najgore, ali da je i karijera Bore Đorđevića i Miroslava Ilića bila pod znakom pitanja.

“Zorica i Kemiš svojevremeno su se plašili da izađu iz kuće jer im savest nije bila čista, a ne zato što su se plašili za bezbednost. Ja se plašim samo Boga i nikog više”, kaže Saška.

“Šta sve nisu i kome nisu nažao uradili. Ljudi, narod, svi su ogorčeni na nju jer se svi sećaju 5. oktobra. Saša Popović joj je jedini pružio ruku posle svega, kada je niko nije hteo, a ona mu je zabila nož u leđa. Eto, toliko o tome kakav je ona čovek. Zorica je imala crnu listu, na njoj je bilo mnogo kolega, ali mnogi se plaše da pričaju o tome. Bili su Zoran Kalezić, Bora Čorba, Miroslav Ilić… Svi su bili zabranjeni zbog Zorice Brunclik, uništili su ih Kemiš i ona. Ja sam tada izdala ploču za koju sam dala 20.000 maraka i krenula je reklama. Posle 15 dana je stopirana i sve je propalo. Kemiš me je svugde zabranio“, ogorčena je ona, a njen muž Aleksandar Gazivoda dodaje:

"Bora i Miroslav sigurno se plaše da pričaju o tom periodu ili im sada ne ide u prilog, ko će znati. Ja Zoricu poštujem kao velikog umetnika, ali ono što je Saška doživela jeste strašno. Mnogi pevači tada su bili zabranjivani ili zbog političkog angažovanja ili, pak, zbog nekog animoziteta. Kada je Kemiš bio glavni urednik ili direktor PGP-a, pored Saške bili su zabranjeni i Bora i Miroslav. Bora je tada bio u opoziciji i sećate se čuvene pesme Baba jula, ali za Miroslava ne znam šta je tačno bio problem, mada mislim da je bilo na privatnoj bazi. Kemiš i Zorica tada su vedrili i oblačili i jedini su mogli da odluče ko će da se pojavi na RTS-u.”

Ali vremena se menjaju, pa Saška Karan ne silazi sa televizije. Došlo je i njenih pet minuta.

foto: Dragan Kadić

(Kurir/Svet, Foto:Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DO SADA JE BILA SMERNA: Milica Todorović pokazala zadnjicu u tanga bikiniju, puca od seksepila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja