(VIDEO) NADEŽDA PRIZNALA DA JOJ JE ANABELA OBJASNILA KAKO DA UNIŠTI KIJU: Luna ovo nije mogla da trpi, napravila je totalni haos!
Foto: Printscreen

ŽESTOKA SVAĐA

(VIDEO) NADEŽDA PRIZNALA DA JOJ JE ANABELA OBJASNILA KAKO DA UNIŠTI KIJU: Luna ovo nije mogla da trpi, napravila je totalni haos!

Stars -

Pevačica koja je ušla u vilu priznala je da je sa Anabelom razgovarala o Kristini Kockar, što je potpuno razbesnelo njenu ćerku.

Tokom razgovora sa Milanom, Nadežda je pominjala Anabelu i neke Slobine prijatelje, pa je priznala da je od njih dobila razna uputstva šta da radi u rijalitiju.

"Ušla sam sa namerom da napadam Kiju, meni su dali instrukcije da iste sekunde napadnem Kristinu i stanem na Slobinu stranu", rekla je ona.

foto: Printskrin Youtube

Milan je zamolio pevačicu da svima ispriča da je od Anabele dobila instrukcije da uništi Kiju, dok se ona potpuno pogubila i nastavila sa nepovezanim izjavama.

"Ovo je bila slučajna kontradiktornost, pričala mi je ono što i inače priča javno, ja sam samo rekla da nemam razlog da napadam Kristinu", počela je da se pravda Biljićeva, dok Luna nije mogla da trpi, pa je napravila svađu.

"Da li si ti normalna, pogledaj me u oči, zašto mi mešaš majku u sve ovo, kako te nije sramota. Moja mama sigurno nije zvala Nadeždu da priča o Kristini loše. Ušla si ovde da bi nama zagorčala život, u kombiju si mi rekla da ti je moja mama rekla da se ne sekiram i da se ne svađam sa Slobom, ništa drugo... Moja mama nije drugarica s ovom devojkom", izjavila je pobesnela Luna.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JOVANA DOKAZALA DA JE NAJSEKSEPILNIJA POZNATA MAJKA: Gore ne nosi ništa, dodiruje se po zadnjici, a jedan detalj su svi primetili!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track