DONELA ODLUKU: Mina poslala brutalnu poruku Đeksonu!
Foto: PrintScreen/Youtube

NEĆE MU BITI DRAGO

DONELA ODLUKU: Mina poslala brutalnu poruku Đeksonu!

Stars -

Nakon što je "Zadruga" dobila novo pojačanje, takmičarka Sanja Jakšić uspela je da poremeti raspoloženje popularnog repera Nemanje Đerića Đeksona.

Ona mu je saopštila da je njegova bivša devojka iz spoljnog sveta u blagoslovenom stanju i da staje na ludi kamen kroz nekoliko meseci.

Pošto se Đeksonu nisu dopale informacije koje je dobio, jer nije ni slutio da će se to desiti tokom njegovog boravka, Mina Vrbaški kaže da nije očekivala da će repera to toliko pogoditi, kao i da je nju, takvom reakcijom, izgubio.

foto: Printskrin

"Iskrena da budem, u vezi sa svim ovim što se događalo, mislim da je Nemanja tek sad shvatio šta je izgubio i da je tek sad shvatio koliko je pogrešio u nekim stvarima. Mislim da, kada izađe ili kad se ja vratim u rijaliti, da će mu sve biti jasno", rekla je tajanstveno Mina, a na pitanje koju osobu je reper izgubio, bivša zadrugarka poručuje:

"Mene. Iznenadila sam se što je tako reagovao kada je čuo za nju. Slobodno mogu da kažem da je sada izgubio i mene. To ne mora da znači da ga ja neću čekati, biću tu da razgovaramo, ali ovo mi se nije nimalo dopalo", kaže Mina.

Podsećanja radi, Sanja je objasnila Đeksonu da je njegova bivša devojka odlučila da nastavi dalje sa novim izabranikom zbog njegove afere sa Minom.

"Što joj je to ponižavajuće, znaš li ti šta smo mi sve prošli? Koji je ona go*nar, nađe lika i nakon mesec i po dana zatrudni? Je l' ona normalna? Sad i da abortira, neću da budem s njom! Znao sam da sam je izgubio, ali sam uvek znao da mogu i da je vratim. Niko je ne poznaje kao ja, niko je neće je*ati kao ja, niko se neće ložiti na nju kao što sam ja. Može taj lik da se loži na nju ne znam koliko, ali taj način na koji sam se ja ložio na nju, to je nešto od čega ja nisam mogao da pobegnem", priznao je Đekson.

foto: Printscreen

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track