(VIDEO) MIKI PESNICAMA U GLAVU UDARAO LEPOG MIĆU, NASTALA OPŠTA TUČA: Obezbeđenje nije uspelo da ih razdvoji, a sve zbog Saške Karan!
Foto: Printscreen

HAOS

(VIDEO) MIKI PESNICAMA U GLAVU UDARAO LEPOG MIĆU, NASTALA OPŠTA TUČA: Obezbeđenje nije uspelo da ih razdvoji, a sve zbog Saške Karan!

Stars -

Saška Karan je isprovocirala Mikija Đuričića, ali umesto da joj uzvrati istom merom, on je nasrnuo na Lepog Miću, navodno bez razloga.

Pravi haos je nastao kada je počeo da ga udara pesnicama u glavu, pa je vikao i psovao.

foto: Printscreen

"Polomiću te pi.ka ti materina", urlao je Miki dok je tukao Miću, a pevač je sve vreme vrištao. Prvi je skočio Sloba da ih razdvoji, ali ni on, ni nekoliko momaka iz obezbeđenja nisu mogli da odvuku pomahnitalog Mikija.

"To je taj Miki, eto vam ga", ponavljala je Saška koju su svi ukućani optužili za incident.

Frka se malo kasnije nastavila i u dvorištu, a živce je izgubio i Bane koji je hteo da fizički da se obračuna sa Saškom.

"Pu, je.em ti majku raspalu u usta! Je.aću ti majku! Gov.o matoro, ceo dan nas provociraš i psuješ. Nabošću te posle ovoga", vikao je na sav glas Bane.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KOLEGA JE PRETIO DA ĆE JE UBITI: Bila je seks simbol 80-ih, a onda je potpuno nestala sa scene! Evo kako danas izgleda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track