SKANDALOZNO! Aca Lukas: Bris Taton je pe...čina koja se sama ubila!
Foto: Nebojša Mandić, Printscreen

Šokantna izjava popularnog pevača

SKANDALOZNO! Aca Lukas: Bris Taton je pe...čina koja se sama ubila!

Stars -

Navijači Partizana osuđeni su na 25-30 godina na pravdi boga zbog onog Francuza koji je stao na sto, imitirao bombardovanje Srbije i zaje*avao okolo ceo narod, da bi na kraju sam skočio, tvrdi Aca

Aca Lukas šokirao je javnost izjavom da se Bris Taton sam ubio u centru Beograda!

Folker se u emisiji „Ćirilica“ kod Milomira Marića, gde je gostovao s kolegama iz žirija „Zvezda Granda“, žestoko raspravljao s Marijom Šerifović i Jelenom Karleušom o pravima homoseksualaca i o tome da li Srbija treba da uđe u Evropsku uniju. U žaru rasprave Lukas se dotakao francuskog navijača Brisa Tatona (28), koga su u septembru 2009. brutalno pretukli navijači Partizana, nakon čega je, 12 dana kasnije, i preminuo.

foto: Nebojša Mandić

- Je l‘ su momci, navijači Partizana, osuđeni na 25-30 godina na pravdi boga za onog pe*erčinu Francuza, go*nara onog koji je stajao nasred „Mažestika“?! Stao je na sto i imitirao bombardovanje Srbije i zaje*avao okolo ceo narod koji je sedeo i nije ih dirao, da bi na kraju sam skočio s onog sranja! I da naši momci dobiju 30 godina zatvora zbog toga, zato što mi moramo da se dodvorimo Evropi?! Ja neću u takvu Evropu da idem, boli me dupe, bre! A dokazano je da čovek nije prebijen - rekao je Aca.

Lukas se tu nije zaustavio, već je izneo i svoj stav o homoseksualcima. Kada su mu Karleuša i Šerifovićka iznele tvrdnje da je LGBT populacija ugrožena, folker je skočio.

foto: Zorana Jevtić

- Gde su ugrožena njihova ljudska prava?! Oni su iznad nas, bre! Njima je samo mozak ugrožen! Oni imaju problem zato što im ne daju da se ka*aju na kamionu. Moje dete neće gledati kako se pe*eri je*u na kamionu. Ne može moje dete da gleda nenormalne stvari. Bolje je da gleda ubijanje nego je*anje u dupe - urlao je Lukas i dodao da se posebno protivi da gejevi usvajaju decu: - Da ima to pravo, dao bi mu bog matericu, a ne bi mu dao guzicu. Ugrožavaju oni mene paradom. Hoću ja paradu, da idem s mojom ribom, da se skinem go, da se ka*amo na kamionu.

Šerifovićka, koja je i sama pripadnica LGBT, besna je napustila studio, a kada se vratila, poručila je kolegi da ima pravo na svoj stav, ali ne i na vređanje.

foto: Dragan Kadić

- Ostavi pe*ere da budu pe*eri, strejt ljude da budu strejt dok tebe neko ne dira. Oni tebe ne ugrožavaju. Pa neće tebe niko da guzi! Nisi ti njihova ciljna grupa - rekla mu je evrovizijska pobednica.

JELENA STUPARUŠIĆ

JK BI U POLITIKU

Ako je Toma bio predsednik, ja ću biti gradonačelnik

foto: Dragana Udovičić

Jelena Karleuša je izgleda ozbiljna u nameri da uđe u politiku. Pevačica bi želela da postane gradonačelnica Beograda, a sebe je uporedila s bivšim predsednikom. - Što ja ne bih mogla da budem gradonačelnik?! Pa ako je mogao Toma Nikolić da bude izabran za predsednika države, mogu i ja da budem gradonačelnik - rekla je kroz osmeh pevačica, kojoj je u žaru govora otpalo perje sa sandala. Milomir Marić je, videvši da je Karleuša raspoložena za šalu, nastavio u tom smeru. - Počelo je da ti opada perje čim si počela da pričaš. Kao pravoj kokoški! - rekao joj je Marić, a ona se nasmejala i prihvatila šalu na svoj račun.

foto: kurir

Kurir / JELENA STUPARUŠIĆ

Foto: Nebojša Mandić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Aca Lukas poludeo što mu je pauk podigao auto! Pogledajte kako preti i psuje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track