TEODORA SE GUŠILA U SUZAMA: Nije mogla da dođe sebi kada je saznala istinu o bivšem mužu!
Foto: Printskrin

TUGA

TEODORA SE GUŠILA U SUZAMA: Nije mogla da dođe sebi kada je saznala istinu o bivšem mužu!

Stars -

Teodora Radoičić doživela je emotivni krah usred emisije u kojoj su joj saopštili da njen bivši suprug ima verenicu.

Ona nije mogla da obuzda emocije i briznula je u plač. Niko od ukućana nije bio ravnodušan na Teodorine suze i reči koje je uputila bivšem suprugu.

"Meni je iskreno drago ako je on srećan. Želim mu svu sreću ovog sveta i da dobije to dete, koje je toliko želeo. Možda ja emotivno reagujem jer je sveže, ali jednostavno mi je teško. Nije mi svejedno kada čujem tako nešto. Nekad sam ja bila ta. Da mogu da vratim vreme, znam šta bih uradila, ali ne mogu. On je bio jedina osoba koja je mene volela, više od moje porodice. Njemu ću do groba biti zahvalna. Srećna sam zbog njega. Želim mu sve najbolje jer je bio moj anđeo čuvar", jecala je Teodora.

foto: Printscreen

Kako je Radojičićeva istakla da joj je najvažnije da njen bivši suprug bude srećan, pitali smo je da li to znači da neće više govoriti da je on njena ljubav jer bi mu to naškodilo u emotivnoj vezi koju gradi u spoljnom svetu. Teodora je poručila:

"Dok ne doživim veću ljubav od te, moraću da govorim tako uprkos njegovoj sreći. Ne mogu da zaboravim sve ono dobro što je za mene uradio, a ja sam njega izgubila zbog gluposti. On je bio zaslužan za sve dobro što sam u životu postigla, od fakulteta do nekih drugih stvari, i to kad mi niko nije bio tu. Ni mama, ni tata, niko. Sve mi je dao, bez ikakvih očekivanja.

Zgazila sam to na najgori mogući način. Pesma "Anđeo čuvar" sve kaže. On je čak hteo i da se pomirimo. Čak mi je i tada rekao da razume sve moje postupke jer sam mlada, a ja mu se nisam vratila. Sve najlepše mu želim, govorim od srca jer to je čovek koji je zaslužio najveću sreću", ispričala je Teodora u suzama, koju su ostali ukućani bodrili.

foto: Printskrin

Inače, bivši suprug Teodore Radojičić trenutno je u zatvoru, a ukućanka nije mogla da se suzdrži, morala je da pita da li je izašao. Ipak, nakon saznanja da ima slobodne vikende, ali da je još u zatvoru, čini se da Teodora ne može da preboli svog bivšeg izabranika, bez obzira na to što je pronašao novu ljubav.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KARLEUŠA IZVELA MOMKA NA BINU A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Koga boli ku.ac kako se zoveš!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track