SAŠA POPOVIĆ OD MNOGIH NAPRAVIO ZVEZDE, ALI NE I OD SVOJE ŽENE: Suzana progovorila zašto nikad nije napravila pravu KARIJERU! Razlog će vas ŠOKIRATI!
Foto: Dragana Udovičić

OTVORILA DUŠU

SAŠA POPOVIĆ OD MNOGIH NAPRAVIO ZVEZDE, ALI NE I OD SVOJE ŽENE: Suzana progovorila zašto nikad nije napravila pravu KARIJERU! Razlog će vas ŠOKIRATI!

Stars -

Saša Popović, kao direktor "Grand" produkcije koja je iznedrila veliki broj folk zvezde, sa pravom može da kaže da je odgovoran za uspeh najvećeg broja aktuelnih pevača.

foto: Nebojša Mandić

Upravo zbog toga mnoge čudi zašto se isto nije desilo i sa njegovom suprugom Suzanom Jovanović, koja je, takođe, pevačica.

Podsetimo, Jovanovićeva i Popović su u braku duže od dve decenije i imaju 18-godišnju ćerku Aleksandru, kao i Suzaninog 30-godišnjeg sina Danijela kog je Saša prihvatio kao sopstvenog i uvek tako tretirao.

foto: Nebojša Mandić

U doba kada su stupili u brak, Suzana se, takođe, bavila pevanjem, ali je ubrzo stavila tačku na karijeru, što je godinama izazivalo mnogo zluradih komentara na račun toga što Saša konstantno pravi zvezde od anonimnih pevačica, dok je njegova "okačila mikrofon o klin" i sedi kod kuće.

Ipak, sama Jovanovićeva tvrdi da nema mesta takvim komentarima jer je izbor bio isključivo njen.

foto: Dragana Udovičić

"Prestala sam aktivno da pevam i posvetila se porodici. Kada se Aleksandra rodila, nešto posle onog bombardovanja, poželela sam da ostanem kod kuće i preuzmem ulogu majke i domaćice i nikada nisam zažalila. Kada vidim kakvo je stanje danas na terenu, mislim da me je Bog sačuvao od nekih loših stvari. Ne bih menjala svoj mir ni za šta na svetu", iskrena je Suzana

Kurir.rs/Story/Foto Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NASTAVLJA SE HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Saša Popović ima samo jednu poruku za svoj ŽIRI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja