(VIDEO) SKANDALOZNO PONAŠANJE FILIPOVE BIVŠE: Pijana nasrnula na trudnu Miljanu!
Foto: Printscreen

ZADRUGARI JE SPREČILI

(VIDEO) SKANDALOZNO PONAŠANJE FILIPOVE BIVŠE: Pijana nasrnula na trudnu Miljanu!

Stars -

Na žurki koja je sinoć organizovana u rijalitiju ukućani su popili malo više, što je dovelo do incidenata u Beloj kući, a stvari su se otrgle kontroli kada je napadnuta trudnica Miljana Kulić.

Naime, Marija Ana Smiljanić je u toku noći popila određenu dozu alkohola, a nakon toga je došla u sobu i u jednom momentu najpre skočila na krevet Mace Diskrecije.

"Samo mi pipni stvari sve ću da ti bacim u bazen, je*aću ti ja mamu ku*vinsku", vikala je Marija Ana.

foto: Printscreen

Maca je vidno iznervirana ustala i polila je vodom, pa je Marija Ana odmah pokušala da joj uzvrati iako joj Maca apsolutno ništa nije rekla, samo joj pridikovala da se skloni s njenog kreveta jer želi da spava.

Marija Ana je nastavila da igra igru, a onda je skočila na krevet Miljane Kulić koja je odmah odreagovala, već spremna da joj uzvrati. One su se polivale vodom, a ukućanka se bez obzira na njenu trudnoću usilila da se fizički obračuna sa njom, ali su je ostali zadrugari sprečili u tome.

Kada su svi izašli napolje, Miljana je na sve načine pokušala da joj se osveti, pa je tražila njenu slabu tačku, a među prvima bilo je saznanje da Marija Ana iz nekog razloga nema oca.

"E, moj tata, sad kad te nema. Tebi fali, da ku*vi neko kaže stani", pevala je Miljana.

(Kurir, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja