PONOVO SAM NEVINA: Mirela Lapanović išla na ušivanje zbog Neše!
Foto: Damir Dervišagić

HIT

PONOVO SAM NEVINA: Mirela Lapanović išla na ušivanje zbog Neše!

Stars -

Bivša učesnica „Parova“ se zbog dečka Nebojše Vukovića, koji ju je oteo iz rijalitija, podvrgla hirurškom zahvatu

Mirela Lapanović vratila je nevinost himenoplastikom, saznaje Kurir. Bivša učesnica „Parova“, koju je iz rijalitija oteo njen dečko Nebojša Vuković, prošle nedelje je išla na ušivanje vagine u jednu privatnu kliniku u Banjaluci.

Slovenka je ovo uradila kako bi usrećila dečka i sada se sjajno oseća. Ona je ovaj hirurški zahvat najavila još dok je bila u vili „Parova“. Iako su mnogi mislili da tom pričom samo skreće pažnju na sebe, sada je dokazala da je bila i te kako ozbiljna. Operacija je obavljena u totalnoj anesteziji i sada Lapanovićevoj predstoji nekoliko dana oporavka jer ne sme da bude previše aktivna dok rana ne zaraste.

foto: Printscreen

Pozvali smo Mirelu, koja nam je potvrdila da je sve prošlo u najboljem redu. Ona ističe da je presrećna što će nevinost pokloniti čoveku kojeg neizmerno voli i sa kojim planira svoju budućnost.

- Tačno je to što ste čuli. Ponovo sam nevina! To je neprocenjivo iskustvo. Vraćen mi je himen. Presrećna sam. Dugo sam razmišljala o tome i shvatila sam da mi je baš ovo trebalo - kaže Mirela i nastavlja:

- Radila sam operaciju pod narkozom u Banjaluci i sve je proteklo u najboljem redu. Slede mi pregledi u Beogradu. Ponosna sam što sam to uradila za svog muškarca jer ga volim. On je jedini to zaslužio zato što verujem u našu ljubav. Osećam se kao da sam izbrisala sve loše izbore i počinjem život iznova - ističe učesnica Hepijevog rijalitija.

Ona otkriva da joj je lekar zabranio seks.

- Jedini problem je što jedan period moram biti bez seksa. Dokle god traje oporavak, ne smem da se izlažem tom riziku. Ne smem ništa da radim dok rana ne zaraste, u suprotnom bih mogla imati probleme - rekla je Lapanovićeva.

Vesna Rivas

VRATILA SAM NEVINOST ZA 300 €

Vesna Rivas pohvalila se da je vratila nevinost pre dve godine za 300 evra, pa je ispričala kakvo je to iskustvo.

- Ja sam operisala himen, a razlog je neobičan. U mladosti sam se bavila gimnastikom, a nama gimnastičarkama je himen rastegljiv, tako da sam ja bila nevina do porođaja. Tek kada sam se porađala, meni je pukao. Onda sam po izlasku iz „Parova 4“ dala 300 evra za intervenciju i išla preko veze - ispričala je Vesna.

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) Darko Lazić u GOLIŠAVOM izdanju sa 3 MUŠKARCA, a evo kako mu je Ana Sević odmah uzvratila! BRUTALNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track