DA JE ARKAN ŽIV, SLAVILI BI 23 GODINE BRAKA: Ceca otkrila kako je  i s kim provela NOĆ pre nego što se udala!
Foto: Profimedia

PEVAČICA Otvorila dušu

DA JE ARKAN ŽIV, SLAVILI BI 23 GODINE BRAKA: Ceca otkrila kako je i s kim provela NOĆ pre nego što se udala!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović i pokojni Željko Ražnatović Arkan 19. februara 1995. godine izgovorili su sudbonosno "da". Kumovi Arkanu i Ceci bili su Borislav Pelević, đeneral SDG i novinarka Maja Pavić (ubijena ispred Kluba književnika 15. febrauara 1997. u obračunu kada je stradao njen dečko Radovan Ćaldović Ćenta).

Pevačica i pokojni Arkan ovog meseca bi proslavili 23 godina braka.

Ceca se i na Instagramu prisetila svog venčanja o kom su tada brujali svi mediji u Jugoslaviji i regionu.

"Taj dan se mesecima planirao, a ja nisam imala mir dok nisam bila uključena u svaki detalj. Sve sam želele da znam, za sve se pitam. Sve je bilo po tradicionalnim srpskim običajima. Iskrena da budem, za neke nikada nisam čula do tog trenutka. Bila sam uzbuđena, bukvalno noć uoči nisam mogla da oči sklopim. Imala sam svega 22 godine, a stajem pred oltar sa čovekom kog volim najviše na svetu. Mislila sam da je ceo moj svet. Sve je bilo kao u pravoj bajci. Željko je vodio računa da sve ide po planu, dok sam se ja sa sestrom brinula oko detalja", otkriva Ceca.

foto: Profimedia

Ceca kaže da joj je za proteklih 18 godina nikada nije ponovila takva ljubav.

"Takva ljubav se više nikada u mom slučaju neće roditi. Željko je meni bio centar sveta i sve na ovoj planeti. Znao je da me zeza da sam debela, iako sam u tom periodu bila mršava, ali meni je to bilo zabavno. Svaki naš trenutak je bio pun ljubavi, sreće i osmeha. Osećaj da te neko voli punim srcem i spremni ste da sa njim budete ceo život na pustom ostrvu je nešto što se doživljava jednom u životu. Nije dozvoljavao išta da mi fali. O svemu smo se dogovarali i pričali, dešavalo se da ja mlada i manje životno iskusno burno reagujem, ali sve je to njega zabavljalo", iskreno je ispričala pevačica.

Ceca je iskreno odgovorila kako izgledaju trenuci kada se seti njihove ljubavi.

"Željko danas u mom srcu ima posebno mesto. To je rana koja nikada ne zarasta i svaki pomen na njega vraća na trenutak kada smo bili zajedno. Sada znam da tada nisam ni bila svesna koliko sam srećna. Suze u mom slučaju ne mogu da izleče duboke rane koje su ostale na mom srcu. Koliko je bila velika ta ljubav. Toliko je posle nje ostala ogromna tuga", rekla je Ceca.

"Jedina stvar od njegove smrti nikada se nije promenila, tačnije od dana kada su ga ubili, da uvek kada mi je teško on mi dođe u san. Tako je bilo u svakom teškom momentu. Svako svoj bol nosi na svoj način, a ja sam moju pobedila čuvanjem uspomena na njega i čuvanjem tog osećaja koji sam tada imala", rekla je Ražnatovićeva.

foto: Damir Dervišagić, PrintScreen/Youtube

Kurir.rs/Puls/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track