SEVIĆKA UŽIVA NA KOPAONIKU: Ana se ne razdvaja od biznismena Danijela!
Foto: Damir Dervišagić

Provod

SEVIĆKA UŽIVA NA KOPAONIKU: Ana se ne razdvaja od biznismena Danijela!

Stars -

Bivša žena Darka Lazića na Mjuzik vik festivalu lumpovala s muškarcem za kog se već nekoliko meseci priča da joj je novi dečko

Biznismen je naveden i kao glavni razlog zbog kojeg su se Ana i njen muž Darko Lazić razveli, ali nijedno od njih dvoje to nije potvrdilo. Navodno je Danijel zbog veze sa još uvek udatom Sevićkom dobio batine nedavno u centru Beograda, a kao naručilac njegovog prebijanja u pojedinim medijima je označen upravo pobednik četvrte sezone „Zvezda Granda“. O tom incidentu postoji i druga verzija, da ga je napalo nekoliko nasilnika, koji su ga pretukli i ukrali mu skupoceni sat. Slučaj je prijavljen policiji.

foto: Damir Dervišagić

Inače, Ana je baš zbog svog razvoda od Lazića bila i na Kopaoniku u centru pažnje. Gde god da se pojavila, svi su gledali u nju, a sve vreme je bila u društvu biznismena, koji će se, kako su naveli izvori, takođe uskoro razvesti. Oni su prvo došli u petak veče na nastup Jelene Karleuše. Pokušavali su da budu nezapaženi, ali im to nije pošlo za rukom. Njih dvoje su se zajedno s prijateljima provodili i sutradan na koncertu Ace Pejovića. Sevićka se celo veče nije razdvajala od Danijela, igrali su zajedno, a biznismen je voditeljki emisije „Neki novi klinci“ sve vreme nešto šaputao na uvo.

foto: Damir Dervišagić

Naša ekipa pitala je Anu da li je nova ljubav na pomolu, ali ona nije želela da priča o tome. - Još uvek neću ništa da pričam. Nisam dostupna za komentar - rekla nam je pevačica.

(Kurir.rs / J. S. / Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) Darko Lazić u GOLIŠAVOM izdanju sa 3 MUŠKARCA, a evo kako mu je Ana Sević odmah uzvratila! BRUTALNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track