SPEKTAKL

JOKSIMOVIĆ POSETIO TAŠMAJDAN: Napravićemo ludu žurku na otvorenom (KURIR TV)

Stars -

Željko Joksimović sprema se za jubilarni 1000 koncert koji će održati 16.juna na stadionu Tašmajdan, a pevač je prvi put obišao prostor na kome će otpevati publici svoje najveće hitove.

foto: Zorana Jevtić

Velika žurka na otvorenom biće pravi spektakl za koji kantautor očekuje da će biti jedan od najboljih koncerata u njegovoj karijeri. Joksimović je zajedno sa novinarskim ekipama prošetao Tašmajdanskim parkom, a na ulazu u stadion sreo je svog kolegu Sergeja Ćetkovića s kojim se srdačno pozdravio.

foto: Zorana Jevtić

Po dolasku na stadion Željko je sa saradnicom Aleksandrom Milutinović otpevao svoj veliki hit "Ljubavi", a onda porazgovarao sa nama.

"Napravićemo na Tašu jednu brzu noć, biće brži tempo, bez ikakve pauze. Pošto je koncert napolju biće to jedna dobra žurka", kazao je pevač i dodao kako je prezadovoljan što je njegov novi singl "Ponelo me" odlično prošao kod publike.

foto: Zorana Jevtić

"Dobre kritike, da! Jel nosi? Dobro vozi, zato što publika voli brze pesme, drugačiji žanr. Pesma je snimljena uživo, jako je slušljiva, komercijalna, jako se brzo pamti", naglasio je Joksimović.

Pevač je nedavno gostovao u jutarnjem programu kod svoje supruge Jovane i tom prilikom udelio kompliment da je lepša uživo nego na televiziji.

"Komplimenti se ne daju iz puke forme, daš ga ako osetiš potrebu. Ja nikad nisam bio čovek koji robuje formama, valjda se vidi iz mog života. Volim da ono što osetim i kažem, tako je i u muzici", rekao nam je Željko.

Marija Trajković/ foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track