TEŠKA PROVOKACIJA ALBANSKE ZVEZDE IZAZVALA BURU KOMENTARA: Goca Tržan joj nije ostala dužna! Pevačica joj ŽESTOKO UZVRATILA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

lete varnice

TEŠKA PROVOKACIJA ALBANSKE ZVEZDE IZAZVALA BURU KOMENTARA: Goca Tržan joj nije ostala dužna! Pevačica joj ŽESTOKO UZVRATILA! (FOTO)

Stars -

Poznata pevačica Gordana Goca Tržan napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama svojom poslednjom objavom.

foto: Damir Dervišagić

Naime, Goca je reagovala na objave popularne pevačice Dua Lipe, Amerikanke koja ima poreklo sa Kosova.

Nakon poraza reprezentacije Srbije od tima Švajcarske, u kom igra nekoliko igrača albanskog porekla, strelci golova za protivnički tim su provocirali igrače i navijače Srbije gestikulirajući orla, nacionalni simbol Albanije.

foto: Instagram

Džakin i Šaćirijev ispad komentarisali su brojni novinari i navijači, a Dua Lipa, svetski poznata pevačica, ponosna je na ovaj potez svojih sunarodnika.

Pevačica je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj i igrači pokazuju znak, a sve je ukrasila zastavama Kosova i Albanije.

foto: Printscreen Instagram

Rezignirana, Gordana je na društvenoj mreži objavila oštar status, pozivajući na "embargo" protiv strane pevačice.

Ova izjava izazvala je buru reakcija, te je Tržan ušla i u direktan konflikt sa nekoliko fanova, no kada su se strasti smirile, uspela je malo da spusti loptu.

Podsećamo, Dua Lipa nije jedina javna ličnost koja je provocirala objavama u vezi sa kontraverznom utakmicom Orlova sa Švajcarskom. Njena koleginica i sunarodnica Rita Ora takođe je proslavila pobedu Švajcaraca, ali najpre golove igrača albanskog porekla.

foto: PrintScreen

Švajcarski mediji oštro su osudili potez svojih fudbalera, ali to očigledno nije sprečilo poznate pevačice da svojim aktom raspire vatru.

foto: PrintScreen

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GRUDI U PRVOM PLANU: Goca Tržan podigla temperaturu vrelom fotkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track