PANTOVIĆEVA JE SVIM SILAMA POKUŠAVALA DA NEGIRA VEZU SA ČABARKAPOM: Isplivale su sve PORUKE koje su slali jedno drugom! Ljuba razotkrivena! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović Cile

NAPRAVIO DETE NJENOJ ĆERKI

PANTOVIĆEVA JE SVIM SILAMA POKUŠAVALA DA NEGIRA VEZU SA ČABARKAPOM: Isplivale su sve PORUKE koje su slali jedno drugom! Ljuba razotkrivena! (FOTO)

Stars -

Ljuba Pantović četiri godine poriče da je imala vezu sa Aleksandrom Čabarkapom, koji je napravio dete njenoj ćerki Aleksandri Subotić.

"Nikada nisam imala ništa sa njim. Pa šta ako smo bili zajedno u provodu? Te slike ne dokazuju da je među nama postojalo nešto više", panavljala je Ljuba više puta.

foto: Damir Dervišagić, Nemanja Pančić

Međutim, Čabarkapa ju je demantovao slikama koje je objavio na Fejsbuku. Na jednoj od dve fotografije Ljuba se ljubi sa Čabarkapom a na drugoj poziraju sa njenom mlađom ćerkom. Sve se to dešavalo pre Pantovićkinog ulaska u rijaliti "Farma", gde je ona čak govorila da će se udati za "čuvenog" Sašu iz Kaluđerice. Međutim, po izlasku sa Farme promenila je priču nakon saznanja da je njena šesnaestogodišnja ćerka, zatrudnela sa njim. Od tada negira priču o vezi sa njim.

foto: Printscreen Facebook

Njihov ljubavni odnos prikazan je i u prepisci.

"Ne bi valjalo da Aleksandra čuje nešto tipa da smo zajedno. Uff, da postoji hemija, postoji, ali glave treba da ostanu bistre", napisala mu je Ljuba jednom prilikom a potom je usledila još jedna poruka.

foto: Printscreen Facebook

"Moram da isplaniram za nju šta i kako. Ogroman mi je problem i žao mi je što je tako sa njom. Lepo ćemo nas dvoje da vidimo kako da napravimo lepu priču, da sve bude kako treba i lepo, a da se uklapa i u tvoj i u moj način života", planirala je Pantovićka, a ostatak priče nam je poznat.

Podsećamo da ga je Aleksandra Subotić 29. jula optužila da ju je pretukao. On je navodno odbio učešće u "Zadruzi 2" jer mu nisu dali traženi honorar od 100.000 evra. Aleksandra je već potpisala ugovor, a čeka se i Ljubino učešće.

foto: Printscreen Facebook

Alesandra tvrdi da nije znala za majčinu vezu sa Čabarkapom.

"Iskreno, ovo je sve bolesno i odvratno! Mislim da je još bolesnije što je ona to krila od mene, u šoku sam! Da sam znala sigurno ne bi došlo do ovoga", rekla je bivša učesnica "Parova" Aleksandra Subotić.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs, Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track