LUDA ATMOSFERA

BIJELO DUGME NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Publika u Kopru je skakala uz vanvremenske HITOVE, a evo zašto je Tifa kasnio na probe! (VIDEO)

Stars -

Večeras "Bijelo dugme" sa Alenom Islamovićem, Goranom Bregovićem i Mladenom Vojičićem Tifom nastupa na već odavno rasprodatom koncertu u Kopru.

Tifa je iz Kopra pobegao na sladoled straćatelu u Trst, pa je zbog toga jedva stigao na probu i objasnio da tome nije mogao da odoli.

foto: Kurir/Promo

U publici su bili i mladi i stariji iz svih delova bivše Juge, ali i veliki broj Italijana. U predivnoj noći parale su i trube i Goranova gitara, ali i dva velika vokala zajedno sa publikom. Prisustvovalo je oko 5.000 posetilaca u noći koju će, kako kaže Brega, sigurno zapamtiti, jer postoje dani koje treba pamtiti, a ovaj je jedan od njih.

U bekstejdžu su uživali bliski prijatelji iz celog regiona, prijatelji koji letuju na slovenačkom primorju. Ceo orkerstar i menadžment su odseli i uživali u obližnjem Portorožu, u jednom od najlepših hotela "Rezidenca Čeligo" čiji su vlasnici prijatelji i gde se druženje posle koncerta nastavilo do jutra uz vino i razgovor.

Danas je Goran nastavio put za Rigu, gde večeras nastupa sa svojim orkerstrom.

foto: Kurir/Promo

Kurir.rs, Foto: Kurir/Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track