Miloš Bojanić: Ojadila si narod! - Zorica Brunclik: Ti si lažov!

Miloš Bojanić: Ojadila si narod! - Zorica Brunclik: Ti si lažov!

Stars -
Miloš i Zorica posle dve godine sreli se na sudu zbog toga što je ona u „Farmi“ rekla da je pedofil i da ima trulu prostatu

Oči u oči.U Prvom osnovnom sudu u Beogradu napokon su se suočili Miloš Bojanić i Zorica Brunclik. Prošlo je dve godine otkako je pevač podneo tužbu protiv koleginice zbog toga što ga je na „Farmi“ pljunula, nazvala pedofilom, rekla da mu je trula prostata i da je lažov. On traži 500.000 dinara zbog povrede časti i nanetog duševnog bola.Sudija je pokušala da pomiri „bivše prijatelje“, smatrajući da je do sukoba došlo samo zato što su u rijalitiju živeli u nesvakidašnjim uslovima. Međutim, oni to nisu želeli.- Poznajemo se više od 25 godina. Mi smo kolege i ja sam bio iskren prijatelj njene porodice. Ona je bila i na svadbi mog sina. Izvređala me je pred svima, bio sam žrtva... - pričao je Bojanić, a onda se obratio sudiji:- Zamislite sudija da vama neko kaže da ste lezbijka, pedofilka, da vam je trula prostata...Sudija se nasmejala i dala reč Zorici. Ali se priča proširila na njenu tužbu protiv njega.Zorica: Tražim da on kaže da nije istina da sam ja ojadila narod za stan. To je bio jedini razlog zašto sam ga tužila i zašto sam sve to rekla. On ne bira koga gazi. Gledam te u oči Miloše. Kako možeš da pričaš takve budalaštine!Miloš: Ti si mene vređala i rekla da mi je trula prostata i da sam pedofil. Moj unuk od devet godina mi kaže: „Deda, ti si pedofil!“Zorica: Nemam pojma o tvojoj prostati.Miloš: Da se vratimo na stan! Javnost zna da si ojadila narod za stan i da si bila dobar prijatelj s Mirom Marković. Mislim, i ja se družim s bitnim ljudima...Zorica: Miloše, kaži da si slagao samo da bi pobedio. To nije tačno što pričaš.Miloš: Nikada u životu nisam lagao, ali ja imam svoja saznanja. Dok sam ja sa „Farme“ dočekan kao pobednik, Zoricu su gađali jajima.Zorica: A ti si naručio da me kamenuju!Miloš: Jesam, tačno je. Rekao sam da te gađaju kamenjem jer sam bio ljut i povređen!

Zorica se izvinila za uvredeSudija je nekoliko puta pitala Zoricu da li želi da se pomiri sa Milošem i da mu se izvini.- Njegovo poštenje i obraz nisam takla, a on je moj ocrnio. Mogu jedino da mu se izvinim za reči koje je naveo u tužbi. Ali te reči su posledice ovih laži što je pričao za moj stan. I evo ponoviću - Miloše, izvinjavam ti se ako si se uvredio zbog mojih reči, ali to nema veze sa stanom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track