Ava Karabatić ulazi u kuću Velikog brata

Rijaliti šou

Ava Karabatić ulazi u kuću Velikog brata

Stars -
Starleta će se sa Ekremom Jevriće, Sindi, Danicom Maksimović takmičiti za nagradu od 50.000 evra

Hrvatska starleta Ava Karabatić ulazi u kuću "Velikog brata", koji će se emitovati od marta na TV B92, a pored nje, za nagradu će se takmičiti, između ostalih i Ekrem Jevrić i Ivana Stanković Sindi.

Peto izdanje regionalnog rijaliti šoua počinje 13. marta i trajaće mesec dana. Producenti ovog rijalitija bili su poprilično detaljni u odabiru takmičara, pa će se u ovoj sezoni pojaviti kontroverzne ličnosti iz cele regije.

Za nagradu od 50.000 evra boriće se bivša učesnica rijaliti šoua "Survivor", Ava Karabatić, a osim nje u šouu bi trebalo da se pojavi i Ekrem Jevrić poznat po hitu "Kuća pos'o", a učestvovao je i u "Farmi".

Osim njih, u kuću Velikog brata će ući i pevač Toni Montano koji je poznat po svom oštrom jeziku, glumac Vladimir Petrović kog publika pamti po ulozi Bobe u "Ludim godinama", a glumio je i u "Žikinoj dinastiji".

Među takmičarima je i glumica Danica Maksimović, Modelsica Ivana Stamenković Sindi.

"Biće ovo žestoka borba budući da su karakteri takmičara veoma različiti. Danica, koja se izlečila od alkoholizma, nema dlake na jeziku, a nimalo naivna neće biti ni Ava koja je poznata po prosipanju svojih bisera i zaljubljivoj prirodi", rekao je izvor blizak takmičarima i dodao da se kuća na Košutnjaku polako uređuje za nove stanare.

U kući će, osim tajnih prostorija, imati lift, kuhinju i veliki dnevni boravak. Svi će spavati u jednoj prostoriji, ali ne u istom krevetu. U dvorištu će imati bazen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track