Isidora Bjelica operisala tumor: Bog mi daje snagu
Foto: Marina Lopičić

Oporavlja se

Isidora Bjelica operisala tumor: Bog mi daje snagu

Stars -
Zahvalna sam na neizmernoj ljubavi koju svakodnevno primam od prijatelja i porodice. Oni i vera u Boga mi daje snagu da izdržim

Isidora Bjelica operisala je tumer na jajnicima i trenuto se oporavlja. Književnica se posle operacije dobro oseća, a doktori su utvrdili da je zahvat dobro prošao.

"Operisana sam u petak. Osećam se dobro. Intervenciju je izvršio naš najbolji hirurg i direktor Narodnog fronda dr Dušan Stanojević, uz asistenciju dr Rakića. Sve vas puno pozdravljam i zahvaljujem na podršci, ljubavi i molitvama", rekla je Isidora za Kurir.

"Oprostite, u ovom trenutku nisam u stanju da govorim. Zahvalna sam na neizmernoj ljubavi koju svakodnevno primam od prijatelja i porodice. Oni i vera u Boga mi daje snagu da izdržim", napisla je u poruci.

Književnica je radila detaljne analize i preglede, a nakon što su joj stigli rezultati, nije mogla da veruje šta ju je snašlo. Posle saznanja da je bolesna književnica bila je u šoku i nije mogla mnogo da priča.

"Ozbiljno sam bolesna. Moram hitno na operaciju. Izvinite, ne mogu sada da govorim o tome. Razumite me, nikad mi nije bio problem da pričam ni o najtežim bolestima, ali ne dok su pretrage u toku", rekla je tada Bjelica za Kurir i zaplaka se.

Isidora Bijelica je udata za Nebojšu Pajkića i ima dvoje dece. Rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine, gde je završila gimnaziju, a diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, gde je i magistrirala. Napisla je više od 30 knjiga i autor je više pozorišnih komada i radio drama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track