Ljuba maltretira Vesnu Rivas: Šutnula joj đubre koje je pokupila
Foto: Youtube

Ljuba maltretira Vesnu Rivas: Šutnula joj đubre koje je pokupila

Stars -
Vesna je napravila gomilu od drvca za potpalu i stavila ih na gomilu, a Ljuba je prišla i šutnula drvca koja je ona skupila

Svi Farmeri, uključujući i Vesnu Rivas su dobili zadatak od gazdarice Ljube.

Vesna je rekla da je dobila zadatak iako Ljuba zna da je "na poštedi". Ljuba je imala drugačiju priču. "Za te što su na poštedama od kuliranja, uvek ima posla.", rekla je Ljuba Zorici i dodala "Zamisli rekla Vesna Eri "Ja sam došla da se naspavam". Onaj ko ne bude radio, loše će se provesti."

Saška, Jovana, Ljuba i Zorica završile su stazu do ulaza u kuću, založile vatru jer su palile granje u dvorištu i igrale oko vatre protiv "zlih duhova i neradnika na farmi."

Vesna Rivas je svojevoljno raspremila celu radionicu, a Ljuba, kad je to videla počela je da se raspravlja jer ona ne sme samoj sebi da daje zadatak.

Vesna je napravila gomilu od drvca za potpalu i stavila ih na gomilu, a Ljuba je prišla i šutnula drvca koja je ona skupila.

Ljuba i Vesna su se sve vreme svađale, a Ljuba je najdačala Vesnu tako što je pričala da je Vesna debela i glupa. Jovana rekla da se pridružila grupi koja je zezala Vesnu jer su istomišljenici, i da Vesna pokušava da joj se dodvorava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track