ACA LUKAS ZOVE ZVEZDU: Šeron Stoun, da li si spremna za mene?
Foto: Nataša Ilić

Glumila u „Niskim strastima“

ACA LUKAS ZOVE ZVEZDU: Šeron Stoun, da li si spremna za mene?

Stars -

Voleo bih da ona bude deo ekipe u „Jeseni samuraja“. S njom bih lako snimio scene, čak ne bih morao ni da glumim, kaže pevač.

Nakon glumačkog debija u dokumentarcu „Povratak u budućnost - 25 godina od Barija“, Aca Lukas ponovo se oprobao u ulozi glumca.Pevač je na snimanju komedije „Jesen samuraja“ stao u isti kadar sa Sergejem Trifunovićem, Petrom Strugarom i gostom iz Makedonije Vladom Jovanovskim, mada bi bio srećniji da je mogla da im se pridruži i Šeron Stoun.

- Voleo bih da snimam sa Šeron. Bilo bi super da mogu da je ubacim u film. To bi bile onako lepe scene, čak ne bih morao ni da glumim - rekao je Lukas kroz smeh i dodao:

- Nije mi bilo teško da naučim tekst. Sve je super, ali možda ćemo nešto malo da korigujemo. Sve mi je ovo novo i imam tremu. Nisam imao ovoliku tremu ni pred 50.000 ljudi na Marakani i baš mi je frka - objasnio je pevač.

Muzičar obožava njene vrele scene... Šeron Stoun
Muzičar obožava njene vrele scene... Šeron Stoun

Aca je pred snimanje priznao da se najviše plaši reakcije Sergeja Trifunovića.- Treba da glumim pred ljudima koji su mrakovi u svom poslu. Plašim se da mi se ne smeju, da ne ispadnem bez veze. Ovo je veliki izazov za mene. Imam problem i kad snimam spot, ne mislim da sam talentovan za glumu - smatra Lukas.

Podrška naturščiku... Petar Strugar i Sergej Trifunović
Podrška naturščiku... Petar Strugar i Sergej Trifunović

Bez razmišljanja je prihvatio da bude deo ove ljubavne priče koju će publika videti već 3. oktobra.- Odmah sam prihvatio ponudu. Kad sam čuo koja ekipa glumaca je u filmu, nisam mogao da odbijem. Ovo je bila Sonjina ideja, nju su zvali da pitaju za to. Žena me je ubacila u film - zaključio je Lukas.K. Lekić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track