AFERA HAREM Božana Vujinović za Kurir: U Dubaiju su mi nudili kuće i ostrva
Foto: Printskrin

Intervju, starleta, o susretima s bogatašima

AFERA HAREM Božana Vujinović za Kurir: U Dubaiju su mi nudili kuće i ostrva

Stars -
Poznato je da su muškarci u Emiratima ludi za plavim devojkama. Ipak, ciljeve ostvarujem sama, a ne uz pomoć moćnog šeika

Božana Vujinović, dvadesetdvogodišnja devojka iz Banjaluke, koja je prošle godine uhapšena sa Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji, često boravi u Dubaiju.Iako u ovaj emirat srpske starlete odlaze zbog seksa za novac s bogatim Arapima, o čemu je Kurir danima pisao, Božana tvrdi da ona nema veze sa aferom „harem“.

Navodi da je u Dubai išla turistički i zbog slikanja za razne kampanje. Podsetimo, i mnoge srpske manekenke su pod tim izgovorom putovale na ovu luksuznu destinaciju.

- Razumem da je prostitucija zanimljiva tema za novine, ali to nema veze sa mnom i mojim odlascima u Dubai. Tamo sam boravila isključivo turistički i zbog foto-šutinga.

Jesu li te Arapi obasipali poklonima?- Svašta su mi nudili. Poznato je da su oni ludi za plavim devojkama. Poklanjali su mi ostrva, kamile, kuće, kola, nakit, ali ja sam im se ljubazno zahvalila. Svoje ciljeve ostvarujem sama, a ne uz pomoć bogatog šeika.Zbog čega te dovode u vezu s prostitucijom?- Takve stvari me ne pogađaju. Ljudi od muve prave magarca. Ja živim svoj život, a ne tuđ. Mnogi su skloni da etiketiraju druge, i to obično neosnovano. Njih pogađa što putujem i uživam, a mene boli uvo za tuđe mišljenje.

Ko su te devojke koje se prostituišu u zemlji i inostranstvu?- To me ne zanima. Svaka neka radi sa svojim životom šta želi. Ne pratim našu javnu scenu niti me zanima šta se na njoj i van nje radi.

Odakle ti novac za česte odlaske na atraktivne svetske destinacije?- Takav vid odmora postaje pristupačniji. Kažu da su putovanja bogatstvo. To je istina, jer nema ništa vrednije od toga da odeš negde i uživaš u svim blagodetima. To me ispunjava i trudim se da ih sebi priuštim što više. Posao modela mi omogućava da proputujem svet. Novac zarađujem pošteno i tu nema ništa čudno.Šta si sve radila kao model?- Pojavila sam se u jednom spotu Saše Kapora, bila sam mis leta Plejboja 2013. godine, a ujedno i srpska predstavnica na izboru Playboy Playmates of the Year na Filipinima, gde sam osvojila titulu mis seksi bodi. Slikam se za naslovne strane prestižnih magazina, često sam bila zaštitno lice klubova, radim kampanje, reklamiram nakit ili neki drugi proizvod.Muškarci te zovu „neodoljiva neumoljiva Božana“. Prija li ti to?- Svakoj ženi prija kad zna da je zaokupila pažnju jačeg pola. I meni to imponuje, ali takvim stvarima ne pridajem značaj.

SamujeŽELIM ZGODNOG I MLADOG DEČKAImaš li dečka?- Trenutno ga nemam. Teško je danas naći partnera, naročito meni, jer ono što želim da neki muškarac poseduje malo ko ima. Ipak, od svega mi je najvažnije razumevanje. Želim zgodnog i mladog dečka koji ostvaruje svoje snove. Moj muškarac mora da bude ambiciozan, vredan i, naravno, da me voli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track