AJFONKA PORUČILA SPORTISTIMA: Fudbaleri su glupi, samo trče za loptom!
Foto: Dargan Kadić, Fudbaleri, Stoj

Digla ruke

AJFONKA PORUČILA SPORTISTIMA: Fudbaleri su glupi, samo trče za loptom!

Stars -
Starleta, koju je Lola ostavio jer je pokušala da se ubije zbog Stojketa, zamolila Binića da prenese igračima da su je svi razočarali

Starleta Tijana Ajfon završila je s fudbalerima! Bar je to priznala u „Parovima“ tokom gostovanja slavnog fudbalera Dragiše Binića!- Nekad su fudbaleri bili važni, pametni i uspešni. Danas su glupi, ništa ne znaju, samo izlaze po splavovima da budu viđeni i jure devojke. Koji je njihov posao? Da trče za loptom? Pa koja pamet je tu potrebna? Nejasno je zbog čega je baš taj sport toliko cenjen i plaćen, kad će se svi složiti da ima daleko važnijih sportova koje treba forsirati - rekla je u jednom dahu starleta koja je gužvala postelju s mnogim fudbalerima.Binić je pokušao da odbrani fudbalere.- Nekad su čelnici klubova navijali da se igrači rano ožene, jer su tad mogli da ih kontrolišu. Tada nije bilo kao danas, igrači su mnogo vremena provodili u karantinu, ne na splavovima i u noćnim klubovima. Mogli su se videti u „Nani“ i „Tašu“. Odavno nije tako - rekao je Dragiša.Podsetimo, Tijana bila je u vezi s Lolom Smiljanićem, koji ju je na kraju ostavio jer je čuo da je pokušala da se ubije zbog Vladimira Stojkovića!- Za Stojkovića nikad nisam rekla da sam bila s njim, već samo da je lep. Zbog tih laži sam i ostala bez svog dečka - požalila se Ajfonka.Iako je prošle večeri poručila javno da će se potruditi da se pomiri s bivšim momkom fudbalerom, starleta se predomislila.- Potreban mi je divan momak, lepo vaspitan, od fudbalera pamet ne mogu da očekujem - rekla je Tijana, koja je bila u vezi i sa još nekim fudbalerima, ali se s njima nije pojavljivala u javnosti.

ZaratileŽENE SE POLIVALE VODOMŽene u vili su ponovo zaratile. Tokom svađe za trpezarijskim stolom Ružica Veljković je sve vreme provocirala Vesnu Rivas, pa je pevačica izgubila strpljenje i polila je vodom. U sukob se umešala Miljana Kulić i polila Vesnu.- Marš, džukelo - vikala je Rivasova na Kulićevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track