AJFONKA SE VRAĆA U PAROVE DA SE SVETI: Gastoz me preklinjao za seks, ali sam ga...!
Foto: Printskrin YT, Dado Djilas

Biće svašta

AJFONKA SE VRAĆA U PAROVE DA SE SVETI: Gastoz me preklinjao za seks, ali sam ga...!

Stars -
Ajfonka je rekla i da joj je Nenad uputio puno komplimenata, rekavši i da je mnogo bolja u krevetu od te njegove pevačice.

Tijana Ajfon žestoko je oplela po Gastozu, s kojim je imala seks u prethodnoj sezoni "Parova", a takođe je i otkrila nešto neočekivano.

Ona je za Nenada rekla da je lažov i da je gnjavi kako bi pristala na seks s njim, iako je tada bio u vezi sa pevačicom Goranom Babić.

One je mene molio da dođem kod njega na seks u Košutnjak, u stan koji je iznajmljivao sa onom plavom pevačicom. Bio je baš uporan, satima smo se dopisivali. Ispočetka je to bilo neko neobavezno kuckanje, međutim, kasnije mi je sve više postajao naporan, počeo je da me smara. Iskulirala sam ga onako muški, blago rečeno sam ga oduvala. Pitala sam ga lepo gde mu je Gorana, što nju ne kreše, a on mi je rekao da je negde na tezgi, da je slabo i viđa, i da između njih nije onako kako je on očekivao", tvrdi Ajfonka.

Takođe, Tijana je rekla i da joj je Nenad uputio puno komplimenata, rekavši i da je mnogo bolja u krevetu od te njegove pevačice.

Maksimovićeva je otkrila da uskoro ulazi u "Parove" i da će ići do pobede.

"Ulazim da mu vratim milo za drago, a uz pomoć Ružice i Jelene ne sumnjam da će mi to biti težak zadatak", zaključila je ona.

Alo/Star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track