Ako ste ikada sumnjali u dobrotu Mace Diskrecije, ovo će vas skroz razuveriti
Foto: Printskrin

Parovi

Ako ste ikada sumnjali u dobrotu Mace Diskrecije, ovo će vas skroz razuveriti

Stars -
Maca je uživala je u svemu i bila je iznenađena koliko su papreno skupe neke od stvari koje je dobila

Prethodnih nekoliko nedelja pojedine starlete iz rijalitija "Parovi" su uživale u tome da prozivaju kako Maca Diskrecija nema mnogo garderobe i haljina, pa se često oblači isto, ali i da ne koristi skupocene parfeme, jer nema novca da ih kupi.

Kada je Aleksandar Požgaj ušao u kuću rekao je da su ga mnogi prijatelji zvali upravo zbog Mace Diskrecije, te da su želeli da joj poklone neke stvari, a ono što je obećao, to je i ispunio.

Prethodne noći su u rijaliti program stigli pokloni za Macu, koja je bila raspamećena i cele noći se zahvaljivala Aleksandrovim prijateljima. Tijana Ajfon je bila iznervirana zbog ovako lepog gesta i što je Maca dobila tako skupocene i firmirane poklone, pa je ponavljala da na nju niko ne treba da se sažali i da joj kupuje poklone, već da će sve što joj treba kupiti sama, ali se Maca nije obazirala na njene prozivke.

Uživala je u svemu i bila je iznenađena koliko su papreno skupe neke od stvari koje je dobila, ali je to nije sprečilo da odluči da deo poklona da svojoj najboljoj drugarici Jeleni, koja u početku nije želela da prihvati.

"Maco, predivna si, ali ne mogu da uzmem to. To su tvoji pokloni",rekla je Jelena, dok je Maca ubeđivala: "Ne brini se, njima će biti drago kad vide da sve delimo i da su više nas usrećili. Neće se ljutiti što sam ti dala nešto od toga, to je ljudski i prijateljski. Oni su poslali i previše, stvarno su divni. Moraću da im se lepo zahvalim", pričala je vidno srećna Maca, koja je dodala da i ostale devojke mogu da koriste njene nove stvari, uprkos tome što su je baš zbog toga i ismevale.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Opera)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja