ALAVA STANIJA: Na Farmu se vraćam zbog velikog honorara
Foto: Nebojsa Mandic

Starleta juče doputovala iz Amerike zbog rijalitija

ALAVA STANIJA: Na Farmu se vraćam zbog velikog honorara

Stars -
Dobrojevićeva unapred uzela od produkcije 30.000 evra, od kojih je 5.000 već potrošila na garderobu koju će nositi na imanju

Stanija Dobrojević ponovo će učestvovati u rijalitiju „Farma“, koja u četvrtak veče startuje na TV Pink. Zbog nove avanture starleta je juče doputovala u Beograd i odmah krenula sa pripremama za useljenje na imanje u Lisoviću.

Kako Kurir saznaje, starleta je unapred dobila honorar od čak 30.000 evra. S obzirom na to da nije mogla da odbije dobru novčanu ponudu, atraktivna crnka će se potruditi da zabavi gledaoce tako što će zavaditi neke farmere, a možda će i ovog puta doživeti pravu ljubav, jer se prošli put zaljubila u Filipa Panajotovića.- Staniji je prioritet da ovaj šou dobije na kvalitetu, ali ne svađa sa starletama i pevačicama. Pošto je već učestvovala i osvojila drugo mesto, odlično je upoznata sa pravilima i seoskim načinom života. Njoj ni tada nije bilo teško da ujutro svima skuva kafu, umesi hleb, očisti podove, spremi ručak. Međutim, tadašnja jedina slaba tačka bio joj je Filip Panajotović, sa kojim je započela vezu - rekao je naš dobroobavešten izvor.

Poznatu starletu juče smo uslikali na surčinskom aerodromu „Nikola Tesla“, kada je doputovala iz Amerike, ali jedva smo je prepoznali jer je promenila izgled. Srećna i nestrpljiva zbog ulaska na „Farmu“, Stanija je otkrila neke od taktika koje će upotrebiti u ovom šou-programu.- Kad sam prvi put ulazila u „Farmu“, cilj mi je bio da pobedim. Sada mi to nije na prvom mestu, već veliki honorar koji sam dobila unapred. Mogu samo da vam otkrijem da sam 5.000 evra već potrošila na krpice. I dalje sam u vezi sa Zverkom, u kog sam veoma zaljubljena. Obećala sam mu da ga neću prevariti u rijalitiju, ali tako sam i prvi put rekla, pa se desilo to što se desilo sa Filipom. Ipak je to zatvoreni prostor, nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć - rekla je Dobrojevićeva.Ove godine na „Farmi“ će prvi put biti 52 učesnika, od kojih će 22 u četvrtak otići na imanje u Lisoviću, dok će ostali ulaziti naknadno.

NeodlučnaDAKIĆKA JOŠ PREGOVARASnežana Dakić dobila je ponudu za učešće u rijalitiju, ali još ništa nije odlučila. Voditeljka ne želi da ostavlja ćerku samu, a s druge strane, volela bi da se zabavi. Ona će za nekoliko dana doneti odluku da li će postati VIP seljanka.

Stara ljubav zaborava nemaVENDI I EKREM OPET ZAJEDNO NA IMANJU„Farma“ ne može da prođe bez Ekrema Jevrića. Kako Kurir saznaje, produkcija pregovara s njim da ponovo dođe na imanje. S obzirom na to da njegova žena Igbala nije rada da podrži muža, zbog čega se on nećka, produkcija je u pomoć pozvala Vendi koja se uključila u pregovore. Ona uverava Ekrema da će opet zajedno ući na „Farmu“ i napraviti šou bolji od onoga iz „Farme 3“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja