ALEKSANDRA NE DA MILANU: Seve zahteva apartman za dadilju!
Foto: Nebojsa Mandic

Nastupa u Beogradu

ALEKSANDRA NE DA MILANU: Seve zahteva apartman za dadilju!

Stars -
Pevačica će boraviti u Beogradu jer će dva dana nastupiti u jednom popularnom klubu, a tom prilikom će sa njom doputovati i njen sin Aleksandar

Hrvatska pevačica Severina Vučković očigledno smatra da će se njen sin Aleksandar u Beogradu bolje provesti sa dadiljom nego sa ocem Milanom Popovićem, pa je od organizatora njenog nastupa u našoj prestonici zahtevala apartman za bebisiterku Frančesku.

Vučkovićeva nije planirala da mali Aleksandar boravi sa tatom dok ona svojim glasom i plesnim pokretima zabavlja publiku, već će se o njemu sve vreme brinuti dadilja, a tražila je i da joj se hrana donosi isključivo u apartman.Severina će boraviti u Beogradu jer će dva dana, u četvrtak i petak, nastupiti u jednom popularnom klubu, a tom prilikom će sa njom doputovati i njen sin Aleksandar. Da bi nastupila u našoj prestonici, Seve je zahtevala niz stvari koji organizatori moraju da ispune. Tako je tražila apartman za sebe u jednom od najpoznatijih hotela u Beogradu, a i dadilja njenog sina mora da ima apartman pored njenog. Nije planirala da malog Aleksandra ostavi kod oca Milana, već će se o njemu sve vreme brinuti dadilja - započeo je priču izvor blizak organizatorima pevačicinog nastupa i dodao da je tražila da joj za jedan od obroka bude poslužen losos.

- Pored zahteva da ona, dadilja i njen menadžer borave u apartmanima, Seve je tražila da članovi benda budu smešteni u istom hotelu. Za vreme dok je u Beogradu, ne želi da se hrani po restoranima, već da joj hranu donose isključivo u hotelsku sobu. Organizatorima su dostavili čitav spisak hrane koju Severina jede, pa su tako na vrhu liste voće i losos. Inače, Severina zahteva da bina bude određenih dimenzija, pa će ljudi u klubu "Kasina" morati da proširuju standardni prostor za bend i pevača - kaže naš izvor blizak organizatorima nastupa.

Milan Popović nije odgovarao na poruke, a ni Severinin menadžer Tomislav Petrović nije se javljao na telefon.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja