ALEKSANDRA ZALJUBLJENA KO NIKAD Veza sa Srđanom više nije tajna
Foto: Instagram

STORY OTKRIVA NOVU LJUBAV

ALEKSANDRA ZALJUBLJENA KO NIKAD Veza sa Srđanom više nije tajna

Stars -

Pop pevačica Aleksandra Radović trenutno je zaljubljena i srećna, a otkad je pre mesec dana upoznala sadašnjeg dečka Srđana, ona ne skida osmeh sa lica i uživa u svakom trenutku provedenom s njim.

Pop pevačica Aleksandra Radović (41) toliko je srećna poslednjih nedelja da ne skida osmeh sa lica. Izvori bliski pevačici tvrde da je zaljubljena kao nikada u životu i da je jedan poseban muškarac osvojio njeno srce. Pre mesec dana Aleksandra je preko zajedničkih prijatelja upoznala Srđana i nakon višednevnog udvaranja otpočeli su emotivnu vezu. Naime, upoznao ih je njen dugogodišnji prijatelj i kum Sergej Ćetković i tada su počeli da se druže. Kada su shvatili da imaju zajednička interesovanja i teme i da im veoma prija da provode vreme zajedno, emocije su se rasplamsale i počeli su da se zabavljaju.

Kada je davala poslednji intervju za magazin Story, u kom je zagonetno odgovorila da joj u emotivnom životu baš ništa ne nedostaje, događale su joj se lepe stvari.­ Na odmoru sam upoznala momka iz Azerbejdžana koji je, iako ne zna nijedan ton na klaviru, uzimao časove na Konzervatorijumu i naučio da odsvira omiljenu kompoziciju svoje tadašnje devojke kao poklon za njen rođendan. To je ljubav. Ja sam na koncertima doživela ovacije publike. I to je ljubav. Ljubav je i kada mi roditelji dođu na nekoliko dana nenajavljeni i, naravno, kada me moja ćerkica posle dolaska s turneje dočeka i kaže: Mama, vratila si se, pa, ja te obožavam. A što se tiče ljubavi između muškarca i žene, ona mora da bude topla, neopterećujuća i neuslovljavajuća. Muškarac mora čvrsto da stoji na zemlji i zna šta hoće. Mora da postoji poštovanje, ukazivanje pažnje... Volim pažljive muškarce, ali ne one koji to rade jer znaju da bi tako trebalo, već one koji tako osećaju. Kada se muškarac postavi na taj način, žena refleksno pruža isto i onda oboje imaju osmeh na licu – govorila je Aleksandra svojevremeno, odgovarajući uopšteno na pitanje šta za nju predstavlja ljubav.

Ni danas nije rečitija na tu temu, ali ne suzdržava se da iskaže emocije prema svom novom partneru.Izvori bliski pevačici kažu da je zadovoljna i da pored sebe ima muškarca koji joj savršeno odgovara. Tvrdnju da se zaljubljenost i kašalj ne mogu sakriti još jednom je dokazala i popularna pevačica koja je toliko srećna i zadovoljna, baš kao i njen partner, da više ne želi da krije kako se oseća. Zajedno se pojavljuju u prestoničkim restoranima, uživaju u druženju s prijateljima i ko god da ih vidi, sa sigurnošću može da zaključi da su u vezi. S obzirom na to da su zajedno tek mesec dana, još uvek o tome ne žele javno da pričaju. Pevačica je trenutno posvećena promociji pesme Moskva, predstavljenoj u okviru projekta Pet veličanstvenih, koju je snimila u saradnji sa Radiom S i Aleksandrom Milutinović. Kako je i sama rekla, srećna je što su je izabrali među pet najboljih pevačica, mada smatra da je pretenciozan naslov i isticanje da je ona jedna od veličanstvenih.

Sa sajta Story.rs preporucujemo još i:S ovim ce se složiti sve mame i tate: Misao Aleksandre Radovic zbog koje ce se svi roditelji zamislitiAleksandra Radovic: Vreme je da menjam sebeKao da se nije ni porodila: 3 meseca nakon porodaja Tamara Nikolic pokazala telo bez mane (FOTO)Ne može svima da ugodi: Godinama su je vredali zbog viška kilograma, a danas joj zameraju zbog mršavosti! (ANKETA)Ovako izgledaju letnje avanture porodice Ðogani: Pevanje medene Laure ce vas oboriti s nogu (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track