ALEN ISLAMOVIĆ: Ja sam bio najlepši pevač Bijelog dugmeta!

U dobrim odnosima sa Bebekom i Tifom

ALEN ISLAMOVIĆ: Ja sam bio najlepši pevač Bijelog dugmeta!

Stars -
Uvek je bilo sujete i egoizme među Bebeka, Tife i mene, ali ja znam da sam bio najlepši

Čuveni rok bend Bijelo dugme okupio se povodom proslave četrdeset godina od osnivanja.Frontmen grupe Goran Bregović udružio se samo s poslednjim pevačem ovog sastava Alenom Islamovićem, s kojim je na turneji.

Islamović je otkrio da i danas svi vole da slušaju te balade i devojke plaču uz njih. O odnosu sa Ti

- Mi smo u jako dobrim odnosima. Dobre smo kolege i nema razloga da ih napadama. Da nije bilo Željka Bebika možda ne bih ni ja ni Bebek postojao. Uvek je bilo sujete i egoizma, ali ja znam da sam ja najlepši - rekao je Alen u AmiG show.

- Bijelo dugmne je bio veliki izazov, a Divlje jagode su imale dobar temelj, ali organizacijski nismo bili dobri. Rasipali smo se, a Bijelo dugme je funkcionisala kao mala firma. Osamdesetih su zarađivali kao svi bendovi u Jugoslaviji - rekao je Alen zašto je prešao iz Divljih jagoda u Bijelo dugme.

Alen je otkrio da ne žali što je nekoliko puta otišao i u narodnjake kad je snimio duet sa Indirom Radić iako je bilo dosta kritika.

- Ja sam hteo da čujem pesmu i Saša Popović je najviši krivac. Rekao je da niko nije mogao vokalno da ispeva i ja sa uspeo. I bila je veliki hit i proputovali smo svet. Sa Indirom se i privatno čujem- rekao je Islamović.

http://www.youtube.com/watch?v=mH8T_1gW5ic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track