ANA BEKUTA: Pripremam se za proslavu tri godine moje i Milutinove ljubavi
Foto: Printskrin

Zaljubljeni

ANA BEKUTA: Pripremam se za proslavu tri godine moje i Milutinove ljubavi

Stars -
Pa da, tada će pasti tačno tri godine ali ja ću raditi, biću van zemlje. On je, naravno u skupštini, zarađuje svoju poslaničku platu, dobro je sa zdravljem i sve je u redu, rekla je pevačica

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić godinama već proslavljaju svaki praznik svoje ljubavi, a trenutno se pripremaju za obeležavanje tri godine veze što dolazi tačno na dan zaljubljenih, 14. februara.

"Pa da, tada će pasti tačno tri godine ali ja ću raditi, biću van zemlje. On je, naravno u skupštini, zarađuje svoju poslaničku platu, dobro je sa zdravljem i sve je u redu", rekla je Ana a onda otkrila i kako je došlo do situacije gde ona nije prepoznala da su takmičarke "Zvezda granda" bliznakinje, zbog čega je prozivaju na raznim stranama društvenih mreža.

"Pošto su bile daleko mislila sam da su sestre a ne bliznakinje, i onda umesto indiskretno ispade intimno. Vidim da ima dosta humora o tome, ali sve je to popularnost", objašnjava pevačica.

Kada je u pitanju njen tradicionalni koncert koji svake godine pravi na proleće, ove godine došlo je do promena te će publici prirediti spektakl ali na jesen.

"Ova godina je trenutak kada ću obeležiti 30 godina rada, pa sam koncert pomerila za jesen kako bi se dobro pripremila. Sigurno je da neće biti u areni, Sava Centar je prostor u kom se ja osećam najbolje."

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track