ANA KOKIĆ GODINAMA IMA FIZIČKE I PSIHIČKE PROBLEME: Pristala sam na lečenje, idem kod homeopate
Foto: Aleksandar Jovanović

Pronašla spas

ANA KOKIĆ GODINAMA IMA FIZIČKE I PSIHIČKE PROBLEME: Pristala sam na lečenje, idem kod homeopate

Stars -
Pevačica Ana Kokić priznaje da već godinama fizičke i psihičke probleme leči kod homeopate kako bi u svom organizmu uspostavila balans.

Za to što je napokon prebrodila strahove, paniku i poremećen bioritam zahvalnost duguje alternativnoj medicini.

"Život pevača, koji su od svih ostalih umetnika najpopularniji, takav je da ste stalno izloženi pozitivnim i negativnim kritikama i medijskim napisima, pa ko ne nauči na vreme da se bori s tim, lako može oboleti od aksionoznosti. U jednom trenutku, uspela sam da prepoznam znake tog poremećaja jer sam ničim izazvana imala napad panike i javljao mi se strah. Dugo sam to pripisivala intuiciji, nekom osećaju kao da će se desiti nešto. Kada sam videla da se ništa ne dešava, ni ružno, ni lepo, prelistala sam stručnu literaturu i shvatila da je to neki oblik anksioznosti, koje sam se, hvala bogu, oslobodila. Sve su to posledice preopterećenosti i stresa, pa je svaki drugi čovek ima ", otkriva Ana, koja ujedno zbog prirode posla imala i problem poremećenog bioritma.

Foto Story
Foto Story

"Dogodio mi se poremećaj sna zbog toga što noću radim, preko dana ne uspevam da se odmorim i tada sam prvi put otišla kod doktorke na homeopatsku terapiju i to me je vratilo u normalu. Odlučila sam se na takav način lečenja jer je sve na prirodnoj bazi i od tada idem stalno, šta god da mi se desi. Verujem u homeopatiju jer sve ide iz glave i zato što leči uzrok, a ne posledicu. Pristala sam na takav način sređivanja duše i tela jer kada nemate mir, dolazi do poremećaja. Hvala bogu, sada se osećam dobro i sve je super. Svima bih preporučila takav način lečenja, ali da provere da li su ti doktori registovani kako ih ne bi neko prevario", kaže pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja