Ana Kokić: Neću u grčki TLZP, prija mi što me u Atini niko ne poznaje
Foto: Luka Sarac Story

Ne želi slavu izvan Srbije

Ana Kokić: Neću u grčki TLZP, prija mi što me u Atini niko ne poznaje

Stars -
Pričala sam s ljudima koji rade taj šou u Grčkoj, ali mi je dosta učešće u našem izdanju. Opuštenija sam u Atini jer tamo ne radim, pa samim tim nisam pod stresom

Ana Kokić pred kraj prošle godine objavila je pesmu „Ljubav na papiru“ i snimila atraktivan spot, u kojem izvodi zavodljivi ples s koreografom Milanom Gromilićem.U razgovoru za Kurir pobednica prve sezone šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ govori zašto skoro godinu dana publika čeka na njen novi album i kako se navikla na život u Grčkoj, gde se preselila s porodicom jer je njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen, angažovan u klubu Olimpijakos.- Grčka je prelepa zemlja. More, dobra klima, muzika i fantastična hrana. Meni više ništa ne treba. Daleko od toga da mi je u Srbiji loše, ali su Grci, čini mi se, malo opušteniji. I ja sam opuštenija jer nemam poslovne obaveze, a samim tim nisam pod stresom. Život u Atini mi baš prija.I tamo je popularan šou-program TLZP. Da li bi se takmičila u njihovom izdanju?- Razgovarala sam s ljudima koji rade na grčkom TLZP. Oduševljeni su našim imitacijama i kako izgleda šou. Dosta mi je učešće u srpskom izdanju. U Grčkoj želim da živim opuštenim životom i da me niko ne zna. Prija mi da bude tako.

Prati muža... Ana Kokić i Nikola Rađen
Prati muža... Ana Kokić i Nikola Rađen

Zbog čega još uvek nisi snimila novi album?- Odužilo se jer dugo biram pesme. Sad razmišljam kako bi svaka numera mogla vizuelno da bude prezentovana. Ne mogu više da prihvatim da pevam pesme koje ne mogu kvalitetno da iznesem, zato tako dugo traje. Stalo mi je da bude kako treba. TLZP mi je otvorio oči za mnoge stvari. Naučila sam mnogo toga što mogu da primenim u svojoj karijeri.Pisalo se da želiš da zapevaš u nekom mjuziklu.- Ne, to nije tačno. Pevanje je moj posao. Sama pravim svoj mini-mjuzikl kroz spotove i nastupe, poput onog koji ste videli na finalu druge sezone šoua „Tvoje lice zvuči poznato“.Mnogi komentarišu da nikad bolje nisi izgledala. Kako si uspela liniju da dovedeš do savršenstva?- Korigovana ishrana, treninzi i razne kreme za negu tela dali su svoj rezultat. Samo treba istrajati u tome.Šta si sebi poželela za Novu godinu?- Da se što manje nerviram, da budem još više voljena i da me zdravlje dobro služi.

O nasledniku na tronuBANE JE ZASLUŽIO POBEDUBane Mojićević te je nasledio na tronu u TLZPOd prve emisije sam imala utisak da će Bane Mojićević biti veliko iznenađenje takmičenja. On je tokom svoje karijeri bio neupadljiv, miran i nije se laktao. Pokazao je da sjajno peva i zabavnu muziku, što se ne očekuje od pevača „Granda“. Potpuno zasluženo je došao do pobede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track