ANA MARIJA ŽUJOVIĆ PLAĆA 60.000 EVRA? Prekršila ugovor sa Pinkom!
Foto: Zorana Jevtic

Fitnes šampionka mora da isplati ogromnu sumu novca

ANA MARIJA ŽUJOVIĆ PLAĆA 60.000 EVRA? Prekršila ugovor sa Pinkom!

Stars -
Fitnes instruktorka na sudu zbog nepoštovanja ugovora

"Pink" tuži Ana Mariju! Traže joj 60.000 evra.

Ana Marija Žujović očigledno nije upoznata sa tim da ugovor koji potpiše mora i da ispoštuje. Ona je sa čelnicima Televizije "Pink" ugovorila svoj ulazak u rijaliti „Farma“, a samo dan pred početak šoua svoje učešće je otkazala.

Kako se sa "ružičastom televizijom" obavezala ugovorom, Žujovićeva će se sa njima naći na sudu, a po svoj prilici moraće da im iskešira 60.000 evra.

"Ana Marija je među prvim učesnicima potpisala ugovor i dogovorila se s producentima da uđe u rijaliti i da se bori za glavnu nagradu. Olakšavajuća okolnost joj je bila što je znala da ulazi i Stanija, njena dobra drugarica. Sve su se dogovorile, Ana je potpisala ugovor kojim se obavezala da, ako odustane ili poželi da rijaliti samovoljno napusti, mora da plati 60.000 evra."

Nedelju dana pre početka „Farme“ u medijima je procurela informacija da ulazi i njen bivši dečko Vlada Stanojević, koga je fitnes šampionka optužila da ju je tukao.

Ona se i tada čula sa organizatorima rijalitija i sve je bilo super. Kada je trebalo da snimi profil, samo je saopštila da neće ući. Svi su, naravno, bili šokirani. Pitali su je zašto i objasnili joj da je prekršila ugovor. Ona je rekla da zna šta je napravila, ali da ne može da ide protiv sebe. Ipak, ona ne može da se nađe oči u oči sa Vladom, zato je i odustala-priča nam izvor blizak Žujovićevoj.

Pozvali smo Ana Mariju kako bi smo čuli njen komentar, ali se na telefon javila njena drugarica.

"Ana je nedostupna, a kada je nedostupna, pozivi se prosleđuju meni. Ne znam gde je ona sada", objasnila nam je devojka koja se predstavila kao drugarica Žujovićeve.

Podsećanja radi, Ana Marija je objavila na Fejsbuku svoju fotografiju sa podlivom ispod oka i rascepanom usnom, a nekoliko sati kasnije otkrila je da ju je tukao verenik Vladimir Stanojević. Saga između njih dvoje je trajala nekoliko meseci, a Vlada je potvrdio da ju je samo „odgurnuo u predelu lica“, piše Alo.

Izgleda da fitnes instruktorka nije želela da razikuje da se nađe na istom mestu sa Vladom.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja